Treenaa tosissaan-tammikuu: Viikko 2

Toinen viikko tosissaan treenaamista on nyt takana ja viime viikolla asiat alkoivat rullaamaan taas normaaliin tahtiin. Keskiviikkona koin varsinaisen valaistuksen ja salilla käyminen oli ensimmäisenä mielessäni heti aamusta. Ilmeisesti se, kun pystyin hyväksymään tosiasian etten ole sinne salille menossa väkisin, sai minut taas palaamaan salitreenien pariin. Eli hyvästi siis salimotivaatiokiukuttelu ja tervehdys taas punteille. 

Treeniviikko alkoi viime viikolla tiistaina hiihdolla, josta kerroinkin jo aiemmin. Salille paluu tapahtui tosiaan keskiviikkona ja tarkoitus oli treenata lähinnä pakaroita ja jalkoja. Kummasti en kuitenkaan saanut tuntumaa sinne peffaan ollenkaan, mutta reisiin sitäkin enemmän. Ehkäpä tällä viikolla ja tämänpäiväiset volyymitreenit auttaa siihen ongelmaan.

Megazonessa tuli käytyä viime viikolla pariinkin otteeseen, mm. myös keskiviikkona, jolloin yhden päivän treenisaldo nousi huikeaan 3,5 tuntiin. Viime viikolla myös varmistui, että pääsen mukaan hassunhauskaan joukkueeseen "Pink Moonlight", jolla lähdemme ensi kuussa nauramaan itsemme pihalle Tampere Openeista (zoneskaba). 

image

Treenitunteja kertyi viime viikolla huikeat 7,5 eli tunti per treenipäivä tahdista mentiin keskimääräisesti yli kevyesti vaikka hiihto/räpiköinti ei nyt oikein sujunutkaan. Tämä viikko on lähtenyt hyvin käyntiin, sillä kävin eilen jo Maijan kanssa treenaamassa olkapäät (jopas muuten tuntuu) ja tänään on vuorossa jalat/peffa Ennin kanssa. Nyt kun siellä salilla käyminen taas tuntuu parhaalta hommalta tässä maailmassa, niin siellä sitten myös käydään. 

Eilen myös puhuttiin Maijan kanssa seuraavasta nettivalmennuksesta, josta myös Hennan kanssa on ollut puhetta; nimittäin FitFarmin Advancedista, joka on siis Jari "Bull" Mentulan valmennus ja mihinkäpä muuhun siinä keskityttäisiin kuin lihaksen kasvatukseen. Kyseinen projekti alkaisi maaliskuussa, joten siihen mennessä pitäisi saada kropasta ehkä inan verran rasvaa pois. 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives