Uudet volyymiripset

Sain noin kuukausi sitten mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Katajanokan Kauneusklinikan ja ihanan Ilanan kanssa. Ilana on avannut kauneushoitolan Katajanokalle joulukuussa ja pääsin itse testaamaan volyymiripsiä, sillä aiemmin olen kokeillut vain "tavallisia" ripsienpidennyksiä. Vaikka ripsien laitosta on kohta 3 viikkoa, ripset ovat edelleen hyvännäköiset ja pahemmin ei ole aukkoja päässyt syntymään. 

IMG_0741

IMG_0731
omat ripset
Miten sitten volyymiripset eroavat normaaleista ripsienpidennyksistä? Volyymiripsien kuidut ovat paksuudeltaan 0,07mm, kun perinteisten ripsienpidennysten kuidut ovat paksuudeltaan 0,15mm tai 0,2mm. Koska yksittäinen kuitu on huomattavasti ohuempi, on se myös paljon kevyempi, jonka vuoksi kuitu ei rasita omaa ripseä niin helposti kuin perinteinen ripsikuitu. 

Volyymiripsien nimitys tulee siitä, että kevyen painonsa ansiosta kuituja pystyy liimaamaan useamman asiakkaan omaan ripseen, kuitenkaan rasittamatta luonnonripsen kasvua. Useimmiten kuituja liimataan 2-4kpl yhteen omaan ripseen. Kuituja on kuitenkin mahdollista kiinnittää jopa 7kpl yhteen ripseen. Liimattavien kuitujen määrä riippuu halutusta lopputuloksesta ja asiakkaan omien ripsien tuuheudesta. Perinteisissä ripsienpidennyksissä kuituja liimataan aina 1 kappale yhteen asiakkaan omaan ripseen. 

Volyymiripset ovat myös paljon kevyemmän tuntuiset silmissä, kuin perinteiset. Asiakkaat ovatkin kertoneet Ilanalle, että volyymiripsiä ei edes huomaa silmiä räpsyttäessä, joka on juurikin kevyiden kuitujen ansiota ja voin myös itse allekirjoittaa tämän täysin. 

IMG_0734
Lopputulos
Volyymiripsiä suositellaan varsinkin heille, joilla on oma ripsirivistö harventunut tai heille, joilla omat ripset ovat hyvin lyhyet tai ohuet. Asiakkaille, joilla on omia ripsiä tippunut paljon tai heille joilla ei ole omia ripsiä ollenkaan syystä tai toisesta, ei voi asentaa ripsienpidennyksiä tai volyymiripsiä.

Omaan lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Ripset ovat pysyneet hyvänä tähän saakka ja näiden olemassaoloa en muutoin huomaa, paitsi aamukiireessä kun ei tarvitse meikata silmiä ollenkaan. Vaikka ripsien pituus oli enimmillään 13mm, lopputulos oli silti luonnollinen eikä lainkaan överi. Liian luonnolliset ripset eivät saa kuitenkaan omasta mielestäni olla, vaan näyttävyyttä saa olla. 

IMG_20150109_193140

IMG_0748

IMG_0751

Katajanokan kauneusklinikka sijaitsee Helsingin Katajanokalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Raitiovaunulla nro 4 pääset käytännössä oven eteen ja täältä saat varmasti ystävällistä palvelua. Meillekin aikaa oli varattu n. 2,5 tuntia, mutta koska olen lahjakas jäämään suustani kiinni, aikaa vierähtikin nelisen tuntia. 

Katajanokan kauneusklinikalla sinulla on myös mahdollisuus hoidattaa itsesi kerralla kuntoon, sillä hoitolassa on mahdollista helliä kehoa mm. kuumakivihieronnalla, fysioterapialla, jalkahoidolla sekä kuntokin on mahdollista laittaa remottiin Personal Trainerin avulla. 

Kauneusklinikan nettisivut löydät osoitteesta http://www.kk-klinikka.fi/ . Mikäli olet siis esimerkiksi uusia ripsiä vailla, suosittelen lämpimästi juuri tätä paikkaa :)
 1. Ai että mun tekis mieli hommata ripsienpidennykset. Tuppaa vaan olemaan turhan hinnakasta opiskelijalle :D Mutta ehkä sitä joskus... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kurkkia Grouponin tarjoukset, sitä kautta vois ainakin kokeilla edullisesti! :) Nää on kyl nii super helpot ja kivat et suosittelen satsaamaan!

   Poista
 2. Ah, mäkin olen kokeillut ripsiä, ja niihin on niin helppo jäädä koukkuun! Toki aika kalliita ovat kyllä, kun täytyy valikoida mihin rahansa laittaa, ekana ei tule mieleen ripsienpidennykset. Ovathan ne superhelpot, mutta jotenkin parin kuukauden päästä alkoi jo olemaan ikävä silmien hieromista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä silmien hieromista on jo nyt ikävä ja välillä vähän jännittää käydä esim. suihkussa, kun pitäs se naamakin saada pestyä, muttei voi kuitenkaan suihkutella ihan miten sattuu :D

   Poista

Designed by FlexyCreatives