Uutta blingiä asustekokoelmaan

Kävin eilen tutkailemassa jälleen kerran Gina Tricotin alennusmyyntejä ja kuten jo eilen paljastin, sieltä lähti mukaan leopardikuvioinen treenitakki. Yleensä kierrän koruosastot kaukaa, sillä en suostu maksamaan lähemmäs kahtakymppiä esim. Ginan koruista, mutta nyt kaikki korut olivat -70 % alennuksessa, joten en voinut vastustaa kiusausta. Mitäs sitten löysin tällä kertaa?

IMG_0713

IMG_0716

IMG_0722

En yleensä ole kova käyttämään koruja, mutta joskos sitä jaksaisi tänä vuonna tsempata tämänkin suhteen. Olen jo mielessäni suunnitellut muutamia asukokonaisuuksia, joissa voisin näitä uutuuksia käyttää. Mukaan Ginasta lähti siis kaksi kaulakorua sekä yksi rannekoru. Ihan arkikäyttöön nämä eivät välttämättä mene, sillä kuten olen jo aiemmin manannut, työvaatteni ovat joko treenivaatteet taI S-Marketin kauniit siniset ja ässässä ei kaiken lisäksi edes saa käyttää mitään asusteita. 

Hintaa näille koruille jäi alen jälkeen n. 5 €/ kpl, joten kovin kalliita nämä eivät olleet. Takki oli tosiaan hieman kalliimpi eli 39,95 €, mutta onneksi minulle oli kertynyt pari täyttä leimakorttia, joten pääsin 30 € halvemmalla. 

IMG_0726

IMG_0728

Toinen kaulakoruista on hieman hillitympi, myös arkikäyttöön sopiva hieman pidempi kultainen kaulakoru. Statement-kaulakorusta sain jo vision kauluspaidan kanssa ja rannekoru voisi sopia hyvin jonkin valkoisen puseron kanssa tuomaan asuun hieman väriä. Olen selkeästi katsonut liikaa Gossip Girliä, sillä suurin osa ideoistani on peräisin sieltä. Vielä kun ideat eivät jäisi vain ajatuksen tasolle. Suurin ongelma toteutuksessa on kuvaajan puute, sillä en ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia jalustaa, jotta voisin kuvata asuja itselaukaisimella. 

Leoparditakki on kyllä aika raju verrattuna normaaliin tyyliini, mutta yllättäen se ei ollutkaan niin raju kuin kuvittelin. Onhan se toki vähän överi, mutta omasta mielestäni vain hyvällä tavalla. Pitäähän sitä pukeutumisessa kokeilla välillä jotain uutta ja erilaista :)

Oletteko te tehneet alesta hyviä löytöjä?
  1. Ah, Gossip Girl on kyllä niin paras asuinspikseen! :D Ja jepjep, itse olen koruliikkeen vieressä töissä, joten jos jonkinlaista killutinta raahautuu aina kotiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itellänikin on paha tapa aina käydä Glitterissä välillä kun se on myös työpaikkani vieressä :D En oo sentään vielä hiuspantoihin ihan täysin hullaantunut vaikka Blair niitä joka jaksossa käyttääkin.

      Poista

Designed by FlexyCreatives