Bikinichallenge vol. 2

Uudet tuulet puhaltaa taas treenirintamalla ja seuraavaksi olisikin tarkoitus alkaa uudestaan Fitfarmin bikinichallengelle. Meitä on lähdössä koitokseen 5 tyttöä, joten tukiryhmä tulee olemaan kunnossa. Bikinichallenge kestää 10 viikkoa ja sen aikana treenataan melko kovaa. Bull's all outiin verrattuna tavoitteena on polttaa rasvaa, mutta mikää painonpudotusdieettihän tämä ei ole. 

Viimeksi olin bikinichallengella syksyllä 2014 ja silloin minulta putosi painoa viitisen kiloa. Silloin lähdettiin 65 kilosta liikkeelle, tällä kertaa hieman korkeammasta painosta. Tältä tulokset näyttivät viimeksi jo neljän viikon kohdalla ja en edes tehnyt läheskään kaikkia aerobisia. Nyt aion kuitenkin myös tehdä ne aerobiset, sillä se on haluamieni tulosten kannalta välttämätöntä. Ruokavaliossa pysyminen oli viimeksi se helpoin osuus, mutta saas nyt nähdä miten maitorahkan kanssa käy. Se ei vaan uppoa enää, mutta onhan noita vaihtoehtoja. 

Nyt kun tämä on virallista täällä bloginkin parissa, ne 10 viikkoa on vaan pakko vetää täysillä :) Bikinichallenge alkaa siis 18.4. ja loppu häämöttääkin sitten juhannuksen paikkeilla. Aika on siis täydellinen sen "kesäkunnon" saavuttamiseen. Jos myös harkitset bikinille lähtemistä, suosittelen ehdottomasti! 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives