Wien through my phone

Ai että näitä kuvia on paljon. Jokaisesta päivästä olisi miljoonasti kerrottavaa, mutta en malta olla kertomatta näiden kuvien myötä edes jotain pientä jokaisesta päivästä. Nauttikaahan matkasta tiivistettynä puhelimen kuvien kautta ♥


1. Aamupala Helsinki-Vantaan lentoasemalla kello 7:00. Onhan se nyt ihan selvää, että ensimmäinen päivä pitää aloittaa lasillisella valkkaria ja mansikoilla. // 2. Saavuimme Wieniin klo 9:45 paikallista aikaa. // 3. Ensimmäisenä päivänä suuntasimme Schönbrunnin eläintarhaan. // 4. Joka päivä tuli käppäiltyä ympäriinsä vähintään 10km.


1. Aamupala hotellilla oli ehdottomasti reissun kohokohta. Oli ihana herätä joka aamu tähän näkyyn. // 2. Shoppailtavaa Wienissä ei ollut niin paljoa, mutta paljon hienoja kauppoja tuli nähtyä. Toki tyhjin käsin kaupoilta ei palattu. // 3. ja 4. Kävimme miummini ehdotuksesta Madame Tussaudsin vahanukkemuseossa. Saas nähdä onko Lontoon vastaava paljon isompi kuin tämä.


1. Kävimme tutustumassa hotellimme aulabaariin Itävalta-Albania jalkapallo-ottelun jälkeen. Siellä riitti silloin meteliä. // 2. Iltaselfie samalta illalta. // 3. Kävimme piipahtamassa myös nopeasti Slovakian puolella. Onneksi kohdalle sattui aurinkoinen päivä! // 4. Lindtin suklaakaupasta muodostui meidän vakkarikauppa. Oli muuten pääsiäismakeiset aivan eri luokkaa kuin täällä Suomessa.


1. Löysin niitä kuuluisia töhnämunia 1,5 euron hintaan ja kyllä muuten kannatti kokeilla. Nyt ymmärrän miksi nämä olivat loppuneet Suomesta, mutta Itävallassa näitä oli jäänyt lavoittain yli. // 2. Harmi kun meillä ei ollut ruumaan menevää matkatavaraa, muutoin olisin napannut tämän First Aid kitin mukaani Lindtin kaupasta. // 3. Mummi halusi kokeilla Business classia paluumatkalla ja olihan se kiva kokemus! // 4. Bongattiin meidän hotellikin lentokoneesta matkalla kotiin.

Tällaisia kuvia tällä kertaa :) Lisää on vielä luvassa!
 1. Noi töhnämunat on niin hyviä! :) Söin niitä ekan kerran 4 vuotta sitten Norjassa ja sit niitä oli Suomessa pari vuotta ja ne katos :o ne on niin hyviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä törmäsin niihin vast tänä vuonna, mut onneks törmäsin! Tulee kyllä muutenkin ikävä niitä kaikkia pääsiäisherkkuja mihin tuolla törmäsin...

   Poista
 2. Olipa kivat matkakuvat! Teillä on ollut hieno Wienin matka. Näitä katseli mielellään. Ja Slovakiakin tuli nähtyä.
  Ja nyt tunnustan, että en ole koskaan syönyt töhnämunia, kehuja kuullut kyllä.
  Kiitos nojatuolimatkasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ihanasta kommentistasi Tuula :) Jos törmäät töhnämuniin, kokeile ihmeessä!

   Poista
 3. Teillä näyttää olleen ihana reissu! <3 Laatuaika isovanhempien kanssa on korvaamatonta <3

  Mun mummut on kuollut mun ala-asteella ollessa ja vaareja en oo koskaan nähnyt, niin arvostan todella paljon ihmisiä, jotka viettää aikaa omien isovanhempien kanssa <3 Niitä pitää arvostaa ja pitää hyvää huolta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatuaika tosiaan on korvaamatonta ja soittelenkin mummin kanssa yleensä jopa melkein päivittäin. He kun eivät täällä ikuisuuksia ole, joten aion ottaa kaiken irti. Jos en ole jostain syystä soittanut mummille pariin päivään, hän soittaa kyllä itse.

   Tässä reissussa ehdottomasti tärkeintä oli kyllä mummin fiilikset matkasta :)

   Poista
 4. Ihania lomakuvia! Mahtoi olla hyvä reissu :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives