Bikinichallenge: Maanantaimittaus viikko1

Noniin, tänään alkoi sitten 10 viikon urakka. Aamulla herätessäni ensimmäisenä mielessä oli vain tuleva projekti sekä tietysti se, että nyt on otettava lähtömitat. Kuvia ei valitettavasti ole tähän hätään, mutta tässä hieman faktaa numeroina.Lähtöpaino (aamulla mitattuna): 69,2kg
Vyötärö: 79cm
Navan kohdalta: 90
Lantio: 101cm
Rinnanympärys: 97cm
Rinnan alta: 80cm
Hauis: 31cm
Reisi: 61cm

Viime kerralla päivitin aina viikoittain uudet tulokset edellisen viikon tuloksiin verrattuna, joten taidan tehdä samoin tälläkin kertaa. 

Tässä vielä fiiliksiä poikkeuksellisesti videolla, sillä nyt painun nukkumaan rankan päivän jälkeen.

 1. Voimia siulle projektiin! :) Miekin aloitin nyt 15 viikkoa kestävän tehokiinteytyksen, joten mieluusti seuraan siun taivalta ja saan tpoivottavasti tukea myös! :) Ja ollaan lähes sentilleen ihan saman kokoisia, tosi hämmentävää! Ois mukava jakaa kokemuksia ja fiiliksiä siun kanssa muutenkin kun blogissa :) Jos ois siusta kivaa, niin laita pyydä miut vaikka Facessa kaveriksi, kun mie en tiiä siun oikeeta nimee! T. Emma Vormisto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää laitoin sulle Facessa kaveripyynnön! Vaihdellaan ihmeessä fiiliksiä kummankin projekteista. Yhessä aina kivempaa tämäkin homma :)

   Poista
 2. Tsemppiä urakkaan! <3 Itellä alkoi pienempi, sellanen reilun kuukauden urakka, että olis ees vähän kuvauksellisempi tulevalla lomareissulla.. Ensimmäinen päivä, eli eilen oli aika vaikea :( Mutta ehkä tää tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se varmasti siitä :) Mulla itsellä helpottaa tekemistä se, että tekee sen päätöksen jokaisena päivänä uudestaan projektin suhteen. Mä luotan sun onnistumiseen!

   Poista
 3. Jään innolla seuraamaan sun projektin etenemistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Seuraava maanantaimittaus tulee poikkeuksellisesti vasta huomenna, mutta eteenpäin on menty!

   Poista

Designed by FlexyCreatives