Mukana treenipäivässä

Nyt siitä varmaan uskaltaa puhua jo virallisestikin. Pääsin nimittäin mukaan treenipäiväjengiin eli keväälle ja kesälle on tiedossa paljon yhteisiä treenejä 20 hengen porukalla. Mikä on treenipäivä? Treenipäivä on Suomen suurin kuntotestitapahtuma, joka järjestetään 27.8.2016 Helsingissä. Päivän aikana testataan niin meidän treenipäiväjengiläisten kuntoa kuin satojen muiden osallistujien kuntoa. Mukana ovat niin lihaskuntotestit kuin cooperkin. 

Treenipäiväjengiin oli valikoitunut 20 erilaista urheilijaa. Meitä on monen kuntoisia, näköisiä ja kokoisia, mutta kaikilla meillä on sama päämäärä. Tavoitteena on parantaa eilisiä tuloksia ja sitä varten jokainen meistä saa oman kunto-ohjelmansa. 

Lähdemme huomenna Lontooseen ja voisinkin reissun jälkeen kertoilla enemmän tuloksista sekä fiiliksistä. Kuviakin olisi ollut kiva lisätä tähän postaukseen, mutta kännykkäni ei tunnu olevan kovin yhteistyöhaluinen. 

Palataan siis ensi viikolla tähän. Nyt siirryn ansaittuun lomamoodiin. Reissukuvia voi matkan varrelta seurata joko Instan kautta tai Snapchatista nimimerkin Pinxedful takaa. Ihanaa loppuviikkoa kaikille! :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives