Huonepakoa ja raakaa kanaa

Meillä oli viime viikolla työpaikkani TYHY-päivät eli tutumminen työhyvinvointipäivät. Suuntasimme ensin porukkamme kanssa Room Escapeen eli huonepakoon. Meille oli varattuna 3 samanlaista huonetta, joissa oli kaikissa sama idea. Aikaa pakoon annettiin tasan yksi tunti ja huoneessa on tarkoitus joukkueena keksiä ratkaisu ulospääsyyn.

Huoneeseen oli piilotettu erilaisia vihjeitä, joista jokainen johti aina askeleen lähemmäs ulospääsyä. Meillä meni pitkään hyvin ja olimme edellä muita kahta joukkuetta. Lopulta kuitenkin jumituimme vihjeiden kanssa ja painimme jälkimmäisen puoli tuntia tyhjän kanssa. Olimme ainoa joukkue, joka ei päässyt huoneesta ulos.

Huonepaon jälkeen suuntasimme porukalla syömään Gastrobar Emoon, joka sijaitsee lähellä Kasarmitoria. En ollut käynyt tässä ravintolassa aiemmin, joten kokemus oli täysin uusi. 
Paikka vaikutti muuten todella hyvältä, mutta olen edelleen vakuuttunut siitä, että saamani kananpoika oli sisältä raakaa vaikka tarjoilija kuinka selitti kanan verisyyden olevan normaalia. 10 vuotta kaupassa työskennelleenä olen nähnyt aika monta paistettua grillikanaa ja omasta mielestäni se ei ollut normaalia. Se jäi siis syömättä ja valituksia ei otettu vastaan.
Kaikesta huolimatta meillä oli hauska ilta tiimin kesken ja toivottavasti pääsemme pian taas viettämään aikaa yhdessä muuallakin kuin työpaikalla. Huonepakoa en ollut kokeillut aiemmin, vaikka se muistuttikin hieman Prison Islandia. Prison Islandissa seikkaillaan monessa huoneessa ja koitetaan saada mahdollisimman korkea pistemäärä kun taas Room Escapessa ainoa päämäärä on päästä huoneesta ulos. Samaan paikkaan ei kannata mennä uudelleen, sillä nyt kun idea on selvillä, pako onnistuisi helposti ja nopeasti. Täytyy kuitenkin mennä kokeilemaan toista versiota, oli se sen verran hauskaa puuhaa :)


Onko teillä kokemusta huonepaosta?
 1. Vastaukset
  1. Onko paikka jo valittuna? :) Toi oli ainakin tosi hauska missä me oltiin!

   Poista
 2. Iskikö huonepaossa ahdistus? Mie pelkään, että siellä alkaa ahdistaa, niin en oo kokeillu :D ja toi kana.. ei kana saa ikinä olla raakaa! Aika epäammattimaista käytöstä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI ahistanu ollenkaan enkä usko että suakaan alkais! Se huone oli ihan tavallisen näkönen toimisto (aika iso vieläpä) niin kyllä siellä uskaltaa olla :) Ovesta pääsee myös summerilla ulos jos alkaa ahdistamaan.

   Joo se kana oli kyllä iso nounou. Kovasti tosiaan tarjoilija väitti että oli ihan ok ja pitkällä miedolla lämmöllä kypsytetty (niin varmaan). Kaikilla meillä oli samat annokset ja tää oli ainoa täysin verinen yksilö.

   Poista

Designed by FlexyCreatives