Pikkusiskon Harry Potter- syntymäpäivät

Äitini ja isäni ovat kovia puuhastelemaan ja uusimpana projektina he järkkäsivät pikkusiskolleni Harry Potter- synttärit Saran 8 ikävuoden kunniaksi. Voi kun mullakin olisi vaikka edelleen tällaiset synttärit! Onneksi sentään pääsen ensi viikolla tutustumaan Lontoossa Harry Potterin ihmeelliseen maailmaan ♥

Kutsut synttäreille lähtivät tietysti pöllöpostilla.
Kotitonttu
Taikasauvat ja loitsukirjat pienille taikojille
Suut makiaks

Kenties moniliemijuomaa?


Voisin kuvitella, että synttärit olivat siskolleni äärimmäisen mieluisat. Hän sai myös lahjaksi oman ajankääntäjänsä (minullakin on sellainen ja Luihuisen tupakaulahuivi). Lahjaksi siskoni sai minulta vanhan Harry Potter tietokilpailupelini, ja olikin jo korkea aika siirtää se eteenpäin. 

Isot kiitokset äidille kuvista! :) 
 1. Onpas ollut hienot synttärit!
  Kivat tarjoilut!
  Tuo kakku on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo harmi, että olin selkeesti liian vanha näille :( Ei tuonu pöllöposti mulle kutsua....

   Poista
 2. Eeeeikä ihan sikamageet! Oliks oikeit jokamaun rakeita vai ihan vaa karkkeja? Ja mistä ne on noi kaikki taikasauvat ja kotitonttunaamarit löytäny? Voiskohan ne järjestää meillekki? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sieltä niitä rään makuisiakin löytyny seasta, ken tietää ;) Tomi oli tainnu väsätä ainaki taikasauvat ihan omin pikku kätösin. Naamarista en tiiä! Pitää kysyä äitiltä, josko mekin saatas pitää yhteissynttärit..

   Poista
 3. Vau mitkä synttärit! Potter-fanina oon ihan kateellinen! <3 Yritin aikanaan järjestää mun pikkusiskolle kans tollaset synttärit, mutta eipä siskoa niin napannut.. tosin viime kesänä sitten jo suostui Lontoossa käveleen mun kans Potterwalkin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että pääsit sentään Potterwalkiin :) Mä tuun niin rakastumaan siihen Warner Brosin studiokierrokseen ♥ ♥ ♥

   Poista

Designed by FlexyCreatives