OOTD 23/8/2016

Johan on aikoihin eletty, tässä blogissa asukuvia! Pitkästä aikaa minulla oli taas töissä "vaatteet päällä" eli asu, joka ansaitsi tulla kuvatuksi. Oikeasti pukeudun kyllä siististi joka päivä töihin, mutta asuja tulee kuvattua nykyisin harvakseltaan. Tänään halusin kuitenkin esitellä uuden nahkatakkini, jonka ostin 7 eurolla kirppariryhmästä eräältä tytöltä, joka sattui asumaan viereisessä talossa. 

Takki ja neule Vero Moda / kauluspaita Tommy Hilfiger / housut Vero Moda / kengät Adidas Stan Smith
Melkeimpä kaikki tässä asussa oli jälleen kirpparilta ostettua ja ainoastaan kauluspaita sekä kengät on ostettu uutena. Kunhan jäähallin kirppis aukeaa jälleen niin sinne on suunnitelmana mennä heti pikimmiten. Ehdottomasti paras kirppari tarjonnaltaan Helsingissä, jonka tiedän. 

Mitä te tykkäsitte asusta ja ostatteko paljon vaatteita kirpparilta? :)
  1. Tosi kiva asu! Kumpa itselläkin tärppäisi kirpputoreilla noin hyvin, mulle ei tahdo sieltä koskaan löytyä mitään. :(

    minkalifestyle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan aina tärppää, mutta pitää vaan käydä ahkerasti :) Riippuu kans paljon kirpparista, että voiko edes löytää mitään. Hakaniemen kirpparillakin oli ihan liikaa roskaa myynnissä ja ihan törkyhintaan.

      Poista
  2. Aivan ihana! :) Mulla on joskus ollut hyvin samantyylinen nahkatakki (mä käytin sitä niin paljon, että se ihan tosissaan kului jo puhki..! Haha) ja ah - nuo housut! Multakin löytyy kaapista siniset, vähän samantyyppiset housut, mutta niissä sinisestä on kyllä kadonnut pigmentti jonnekin ihan taivaan tuuliin, eikä väri ole lähellekään yhtä kiva. :/

    Kirppikset on kyllä myös ehdottomasti yksi ihan parhaista asioista ikinä! :) Vaatteita mä löydän kirppiksiltä tosin harvemmin, ja myönnän - olen ehkä vähän laiska etsimäänkin. Oon yrittänyt erityisesti viimeaikoina rajoittaa itseltäni vaatteiden ostamista, ja sen sijaan oon päätynyt itse myymään - arjessa on töiden puolesta pakko olla todella siistiä / puolivirallista päällä, niin jotenkin helpottaa jo sekin, kun vaatekaapista voi napata (lähes) mitä vaan ja tietää, että se kelpaa töihinkin puettavaksi. Tai no... Voisinhan mä tottakai heittää päälle vaikka hupparinkin, mutta taatusti tulisi pitkiä katseita :-D

    Mutta joo. Kirppikset! <3 Meillä erityisesti monet sisustusjutut on löytäneet tiensä kotiin juurikin kirpparin kautta, ja tykkään kyllä kierrättämisestä muutenkin. Luontoystävällisempää, eikä oma rahapussikaan kärsi niin kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Penkomistahan se kirpparilla käynti vaatii eikä liian tarkkoja kriteereitä kannata asettaa kun sinne lähtee. Sisustusjuttuja mä taas löydän harvemmin kirpparilta, kun oon niiden suhteen aika nirso enkä suostu maksamaan kirpparilla juuri mistään yli viittä euroa enempää. Riippuu toki tavarasta aina. Jos myyjä aloittaa lauseensa "uutena tämä maksoi X..." niin jätän tavaran jo siinä vaiheessa suosiolla pöydälle :)

      Mä oon koittanut nyt myös myydä vanhoja vaatteita samalla kirpparilla mistä oon ostellutkin, mutta toistaiseksi kauppa on ollut aika hiljaista. Hintakaan ei ole niin korkea, että se tässä jarruttelisi. Kokeilussa on myös Zadaa-sovellus, mutta ei sekään oikein nappaa.

      Poista
  3. Kiva asu sulla, kävipä sulla tuuri tuon nahkatakin kanssa! Itsekkin olen kirppareitten suurkuluttaja, sieltähän löytyy vaikka ja mitä:)

    Ihana blogi sulla, liityn ehdottomasti lukijaksi!

    Terkuin Harriet
    https://harrietgripenberg.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirpparit on kyllä parhautta! En jaksa enää oottaa, että se jäähallin kirppis aukeais taas :(

      Ihanaa kun jäit lukijaksi Harriet! ♥

      Poista
  4. Tosi mukava asu ja yllättävän paljon nykyään kirppareiltakin löytää ihan hyviä vaatteita. Tykkään varsinkin nuista housuista! :)

    http://rauniamanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi housut on ollu ehottomasti kahen euron arvoset! Musta tuntuu, että välillä kirppareilta löytää paremmin vaatteita kuin kaupoista :D Onneksi etenkin nuoret naiset shoppailee paljon, joten kirppareillakin riittää tarjontaa x)

      Poista
  5. Ihana asu ja ihana sinä! <3 Mie en tahdo löytää kirppareilta koskaan itselleni sopivia vaatteita, vaikka kanssashoppailijat löytäisivät ihania juttuja - jotenkin en osaa bongata niitä ihania löytöjä! Toisaalta ostan aika vähän vaatteita nykyisin, joten sekin saattaa olla syynä, että olen alkanut miettimään kaikkien vaatteiden kohdalla "tarviinko tätä oikeasti" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihana sinä ♥ Kirpparishoppailu vaatii ehkä vähän tietynlaista asennetta ja avarakatseisuutta :) Joillekin tuntuu olevan shokki, että kirpparilla myydään useimmiten käytettyjä vaatteita :D Mäkin mietin tosi tarkkaan normikaupoilla, että mihin rahani pistän. Lontoossa Sami sai melkein pakottaa mua ostamaan Primarkista oikeesti edullisia vaatteita.

      Poista
  6. Toi laukku on aika ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mä mietin pitkään vastaavanlaista Korsia, mutta tää oli paljon parempi valinta :) ♥

      Poista
  7. Kesällä olen ostanut sieltä mekkoja ja yhden nappipaidan, semmosen ns farkku kauluspaidan. Ne on ollut kivoja ja oon käyttänytkin niitä. Pitäs oppia myös itse pukeutumaan siististi kun olen alkanut käymään töissä toimistossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon miettinyt pitkään farkkukauluspaidan hankkimista niin ehkä olisi jo aika hankkia sellainen ainakin kokeiluun jos tulee vastaan :) Meillä ei toimistossa ole mitään virallista etikettiä, mutta haluan silti itse pukeutua vähän siistimmin :) Muuten mulla olis huppari päällä!

      Poista
  8. Oih, ihanat kengät ja todellakin liputan kirppiksen puolesta! Nykyään mä koitan ostaa aikalailla kaiken kirpputorilta (noh, en tietysti mitään alusvaatteita ja hammasharjoja, mutta tajusit varmaan pointin) ellei sitten ole joku todella tietty juttu minkä tarvii heti just nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noi Stanit on olleet tosi hyvät jalassa ja ne on pysyny edelleen ihan valkoisina, ihme kyllä :)

      Mäkin pyrin ostamaan kaiken tarpeellisen kirpparilta ja no, ne tarpeettomammatkin vaatteet kirpparilta :D Tosin alusvaatteet yms tietysti aina uutena. Toivon että nyt on tulossa hyvä kirppissyksy :) Toi takki on ollut nyt joka päivä käytössä ja siitä onkin tullut uusi suosikki ♥

      Poista

Designed by FlexyCreatives