Syksyn bucket list - miten onnistui?

Tein syksyllä bucket listin ja nyt kun syksy on jo selkeästi takana, on aika katsoa mitkä jutut toteutuivat ja mitkä jäävät ensi vuoteen. Tarkoitus on tehdä talvelle ja ehkäpä jopa joulukuulle omansa, sillä juttuja on aina kiva suunnitella etukäteen, vaikka kaikki ei toteudukaan.

Siivoa vaatekaappi ja myy turhat vaatteet kirpparilla
Vaatekaappia tuli kyllä siivottua, mutta kirpparille asti en päässyt. Silti uusi siivouskierros olisi tehtävä ennen joulua, sillä onhan niitä vaatteita edelleen liikaa. Ehkä pitäisi joskus kokeilla myös blogikirppistä.

Lenkkeile äläkä vain aio. Nautitaan niistä viileistä ilmoista.
Lenkkeilin liian harvoin, joten tätä tuskin luetaan toteutuneeksi. 

Polta kynttilöitä muulloinkin kuin viikonloppuisin. 
Tämä kohta toteutui näistä varmaankin kaikista helpoimmin. Instagramista ja snapista tunnelmakuvat ovat varmasti välittyneet teillekin asti.

Katso Viaplayn parhaat sarjat läpi.
Parhaista en tiedä, mutta ainakin monia uusia on aloitettu myös Netflixistä. Viaplaysta olen katsonut uusintakierroksella Housea. 

Muista myös opiskella nyt kun siellä yliopistossakin ollaan...
Juuri tänään muutin läsnäoloni keväälle poissaolevaksi, eli tämä vähän jäi..

Tee isille vihdoin villasukat. Olen tehnyt edelliset 15 vuotta sitten, joten aika olisi jo.
Näitä on aloitettu! Tästä olen erityisen ylpeä. Edessä on vielä vaikein osa eli se kantapään teko. Onneksi Youtubesta löytyy hyvät ohjeet.

Ikuista ruskan kauniit värit ja lisää siitä kuva valokuvaseinälle.
Kuvaus jäi kokonaan välistä, vaikka monesti kävinkin syksyn värejä ihailemassa. Ehkä kompensoin tätä talvella, jos lumet vielä palaavat maahan!

Osta vasta syyskuussa Ruotsista uusia syysvaatteita.
Myönnetään, sorruin jo ennen Ruotsia käytyäni kirpparilla, mutta kenties aivan sallittu vaihtoehto.

Muista valmistautua vuoden tärkeimpään eli jouluun ajoissa. Valmistelut on mielestäni hyvä aloittaa jo lokakuussa.
Check! Blogista on varmasti käynyt jo kauan ilmi, että joulu on tulossa ♥ Onneksi huomenna enää tasan kuukausi jouluaattoon! 
No eihän näistä syksyn jutuista toteutuneet läheskään kaikki, mutta onneksi ne tärkeimmät tuli kuitenkin tehtyä. Jotenkin tuntuu, että joulukuun/talven listalle saattaa eksyä myös edelleen tuo jouluun valmistautuminen hyvinkin vahvasti. 

Toteutuikoi teidän syksyn suunnitelmanne vai jäikö paljon tekemättä?

Vichyn tuotepaketin voittaja on myöskin selvillä ja onneksi olkoon henniinaaa92@live.fi, olen laittanut sinulle sähköpostia :) Kiitos kaikille osallistumisesta ja järkätään uusi arvonta taas mahdollisimman pian!

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives