Off to Tallinn

Ah, mikä ihana auringonpaiste ainakin täällä Helsingissä vallitsee! Juuri tällaista päivää on odotettu jo kuumeisesti ja mikä parasta, me lähdetään tänään Samin kanssa minilomalle Tallinnaan ja vietetään siellä yksi yö! Viime Viron reissusta onkin jo muutama vuosi ja silloinkin kyse oli enemmän nopeasta "viinarallireissusta", kun kävimme työporukan kanssa päiväristeilyllä. Meillä ei ole vielä toistaiseksi sen suurempia suunnitelmia, mutta koska hotellimme sijaitsee Rocca Al Maren kauppakeskuksen yhteydessä, siellä tulemme ainakin käymään. Tallinnan joulumarkkinatkin sattuivat juuri eilen sopivasti alkamaan, joten voi olla, että saatamme piipahtaa sielläkin. Ylimääräistä aikaa meillä ei kyllä valitettavasti ole kauhesti Viron päässä, sillä saavumme perille klo 17:45 ja lähdemme sunnuntaina kotiin jo klo 12 laivalla.


Minilomalla ehdimme kuitenkin nauttia toistemme seurasta ja rentoutua hyvän ruuan parissa. Kihlauksestakin on tänään kulunut sopivasti aikaa tasan 5 kuukautta, joten sitäkin on syytä juhlistaa hieman tavallista paremmin. Vietimme myös maanantaina 5,5-vuotispäiväämme. Laivallakin on aina mukava pyöriä ja tuo parin tunnin matka-aika on oikein sopiva. Muistan, kun joskus kävimme Samin siskon Hennan kanssa Tallinnassa vanhalla Eckerön laivalla ja meinasimme kuolla tylsyyteen, sillä matka oli niin käsittämättömän hidas.

Matkan tekemisiä voi seurata Instagramin ja Snapchatin kautta, joista molemmista minut löytää nimellä Pinxedful :)

Muistakaahan myös osallistua Vichyn tuotepaketin arvontaan, sillä arvonta päättyy huomenna. Osallistua voit täällä!

Ihanaa viikonloppua teille kaikille! ♥
 1. Ihanaa viikonloppua teille, nauttikaa!

  VastaaPoista
 2. Nauttikaahan reissusta :) Onkohan Tallinnassa alkanut jo alet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näkynyt liiemmin aleja vielä :o Eli ei taida olla vielä niiden aika.

   Poista
 3. Kivaa reissua, Tallinna on aina yhtä ihana paikka ja loma, vaikka lyhytkin tekee hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana reissu ja pieni paussi arjesta teki kyllä hyvää :)

   Poista
 4. Varmasti hyvä reissu, olette vähän eripuolella Tallinnaa, kuin normaalisti ihmiset olisi. Se kauppakeskus on myös ihan hyvä ja tykkään siitä jenkki-tyylisestä ravintolasta ainakin paljon! Ehdotin myös miehelle viikonlopun mittaista pakomatkaa Tallinnaan :) Saa nähdä, tapahtuisiko reissu jossain vaiheessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kieltämättä paikka vaikutti selkeesti syrjäisemmältä eikä oltas varmaan muuten itsekään tuonne eksytty muuten :) Se kauppakeskus oli kyllä tosi kiva ja siellä oli ihania sisustuskauppoja! Muutenkin Virossa on kiva käydä kaupoilla, kun siellä on vähän ees eri putiikit kuin Suomessa ja Ruotsissa.

   Me taas suunniteltiin kylpylälomaa seuraavaks Virossa! :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives