Testissä Maybeautyn The Incredible Pore mask

Oma ihoni on viimeisen vuoden ajan ollut vähintäänkin haastava tapaus. Etenkin leuan alueella on ollut jatkuvasti kipeitä, suuria ihonalaisia finnejä, jotka ovat voineet kestää parikin viikkoa. Juuri kun edellinen on alkanut parantua, seuraava on jo tehnyt tuloaan. Tällä hetkellä tilanne näyttää onneksi valoisammalta kuin pitkään aikaan, sillä iho voi selkeästi paremmin ja ihonalaisia finnejä ei ole näkynyt kuukauteen. Pieniä näppyjä on kuitenkin edelleen esiintynyt, mutta ne vaikuttavat pieniltä ongelmilta.
Sain testattavakseni Maybeautyn kasvonaamioita, jotka poistavat epäpuhtauksia iholta, kuollutta ihosolukkoa sekä rasvaa. Olen käyttänyt naamioita nyt säännöllisesti kaksi kertaa viikossa noin kuukauden ajan ja pakko on myöntää, että huomaan eron. Entiset kipeät finnit ovat siis toistaiseksi historiaa ja leukakin alkaa vihdoin näyttää terveeltä. Aiemmin suorastaan häpesin omaa leukaani, joka oli paljon pahemmassa kunnossa nyt kuin teinivuosina. Ihonalaiset finnit ovat vielä kaiken lisäksi niitä pahimpia, sillä ne tosiaan kestävät kauan.
Naamio on helppo levittää sormilla kasvoille, jossa sen annetaan olla n. 20-30 minuuttia. Sami ja Teukka ovatkin siis saaneet tottua vihreään naamaani. Vaikutusajan päätteeksi huuhtelin naamion pois lämpimällä vedellä. Naamion jäljiltä kasvoille jäi ihanan raikas fiilis sekä iho tuntui puhtaalta ja pehmeältä. Myös pupuni Mira kävi meillä kokeilemassa naamiota tyttöjen päivän merkeissä ja niin vain saatiin molemmista pupuista kauniit
Lisäksi Maybeauty haluaa tarjota myös teillekin jotain, nimittäin 30% alennuskoodin heidän verkkokauppaansa ja koodihan on camipore. Verkkokauppaan pääset täältä ja alennuskoodi aktivoituu automaattisesti klikattuasi linkkiä :) 
Minkälaisia kokemuksia teillä on kasvonaamioista ja mitä teidän ihonhoitorutiineihinne kuuluu? :)
 1. Sain itsekkin mahdollisuuden kokeilla tuota naamiota, jaauttoihan se epäpuhtauksiin! Oikein kiva tuote mun mielestä:)

  https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä tykkäsin ehdottomasti kans :) Selkeästi etenkin leaun alue parani! Aion tilata testiin myös niitä mustia naamioita.

   Poista
 2. Mä oon kans testannu niitä poisrevittäviä naamioita näiltä ja se oli kyllä superhyvä. Taidanpa kokeilla näitä kans samalla kun tilaan lisää niitä mustikstia ;)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives