Göteborgin ostokset

Göteborgissa tuli kierreltyä minulle poikkeuksellisen paljon kaupoilla, sillä yleensä inhoan kaupoilla notkumista. Tällä kertaa oli kuitenkin oikein ihana pyöriä lähinnä sellaisissa liikkeissä, joita ei Suomesta löydy. Kaikki jouluaiheisia juttuja myyvät kaupat tuli tietysti kierrettyä ja mm. sunnuntaina poikkesin täällä Suomessakin jo fiilistelemässä White on Whiten jouluvalikoimaa. Ruotsistakin olisin löytänyt vaikka mitä ihanaa, mutta harmikseni matkatavaroihini ei mahtunut loputtomasti joulupalloja.


Zara Homesta ostin matkan ainoat joulutavarat, vaikka valikoimaa olisi ollut enemmänkin tarjolla. Jouluaiheinen muki maksoi 59 kruunua ja nämä hiutaleen malliset glitterkoristellut tuikut maksoivat 75 kruunua. Kovasti kyllä suunnittelin, että tuikut menevät vain koristekäyttöön enkä koskaan näitä polttaisi. Poltettavat kynttilät yleensä hankinkin Ikeasta tai muusta edullisemmasta paikasta. Olisihan se väärin polttaa esimerkiksi joulukuusen mallista kynttilää? 


Babyboost on bloggaaja Isabella Löwengripin eli Blondinbellan uusin kirja. Olen aiemmilla Ruotsin reissuillani ostanut mm. Economistan sekä Egoboostin. Nyt tämäkin kirjasarja sai siis täydennystä. Kirjan hintaa en valitettavasti muista, mutta mikään kovin kallis se ei ollut.

Babylips-joulukalenterin jäätyä kauppaan pettymystä piti lieventää täydentämällä huulirasva kokoelmaa ja kokoelma täydentyikin kahdella jouluteemaisella huulirasvalla. Omistan entuudestaan jo ainakin 8 erilaista Babylipsiä ja näiden käyttö ja keräily tuntuu olevan verrattavissa VS:n bodymistien keräilyyn. Viime talvena käytin näitä kyllä ainakin 10 loppuun, joten eiköhän nämäkin hupene tuttuun tapaan. Nämä olivat muistaakseni n. 45 kruunun luokkaa hinnaltaan.

Tällaisia pieniä ostoksia tällä kertaa. Mikä näistä oli eniten teidän mieleen? :)

Ps. Muistakaahan osallistua Vichy-tuotepaketin arvontaan täällä!
 1. Ihania ostoksia! :)

  http://whitedreamwhite.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Noi glittertuikut on kyllä niin kauniita että saa nähdä raaskitko polttaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa kyllä jäädä polttamatta :D Rinnalle sitten tavallisia tuikkuja palamaan.

   Poista

Designed by FlexyCreatives