Ihanan suloinen Nunuco design

Olettekin varmasti joskus huomanneet, että tykkään kaikesta kauniista ja olenkin huomannut olevani paljon visuaalisempi nykyään. Blogiin kuvaaminenkin on saanut ihan uuden suunnan ja tykkään luoda erilaisia visuaalisia kokonaisuuksia ihan uudella tavalla. Taitaa olla kameran rungon tai vähintään objektiivin päivitys pian edessä. Vaikka nyt onkin pahin vuodenaika menossa bloggaajan kannalta, onneksi kirkkaita talvipäiviäkin on riittänyt ja olen viikonloppuisin saanut napsittua paljon kuvamateriaalia blogiin. Viime viikonloppuna kuvattiin mm. tämän postauksen kuvia!
IMG_0871

IMG_0874
Tämän postauksen tuotteet on saatu Nunucolta ja voi että nämä osaavatkin olla kauniita! Nunucon tuotteet ovat Suomessa suunniteltuja sekä maalattuja ja tuotevalikoimaa löytyy niin kalentereista kolikkopusseihin. Yleensä vierastan jonkin verran suomalaista designia, sillä se vaan on joskus jotenkin niin tylsää, mutta nämä tuovat oikean pirteän vivahteen! Sopivasti hempeitä värejä ja ajankohtaisia kuoseja, olen myyty.

Yksisarvismuki on löytänyt vakituisen paikan viereltäni missä sitten olenkaan ja olen huomannut, että juon huomattavasti enemmän puhdasta vettä, kun se tarjoillaan vain oikeanlaisesta mukista. Inhoan juoda vettä lasista ja töissäkin käytän sporttikorkillista pulloa tai muuten vedenjuonnista ei tule mitään. Pionikukkaro pääsee Ted Bakerin korttikotelon kaveriksi käsilaukkuun, sillä vaikka siinä onkin erillinen kolikkotasku, löytyvät kolikot silti aina takin taskusta.
IMG_0875

IMG_0877
Jos saisin joskus luvan (tai miksi moinen pitäisi kysyä), meiltä löytyisi kotoa ehdottomasti enemmän marmorikuosia. Meidän vanha tummaa puuta oleva työpöytä sai vuosi sitten uuden ilmeen, sillä päällystin sen marmorikuosisella dc fixillä enkä voisi olla lopputulokseen tyytyväisempi. Siksi olikin selvää, että iPhoneni saa myös uuden ulkoasun marmorityyliin. Nunucollahan on myös ihana marmorikuosinen kalenteri, joka on ainakin omalla joulupukin listallani ja toivon kovasti, että pukki moisen minulle toisi (vinkvink Sami). Huomasittehan myös äidin ahkeran kuvausapulaisen viimeisessä kuvassa ♥ Ihanaa, kun toisen on saatava osallistua myös blogin tekemiseen ahkerasti.

Mikäli tekin kaipaatte suloisia lahjavinkkejä pukinkonttiin, tässä niitä siis muutama :) Lisäksi koodilla FUNFITFASH saatte Nunucolta -15% alennuksen tilauksestanne. Koodi on voimassa tämän vuoden loppuun!

Nunuco designia voitte seurata myös Instagramissa nimellä @Nunucodesign.
Postaus toteutettu yhteistyössä Nunuco Designin kanssa.
  1. Olen kauan haaveillut nunucon tuotteista,niin söpöjä ja kauniita. Varsinkin heidän myymä kalenteri on houkutellut jo tovin.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kalenteri on ihana! Harmi vaan, että se marmorikuvioinen on ainakin tällä hetkellä loppu :/ Jos se vaan tulee takaisin valikoimiin niin tilaan sen varmasti :) Etenkin ensi vuonna äitiyslomalla ihan perinteinen kalenteri tulee tarpeeseen, kun ei tule enää käytettyä duunipaikan kalenteria.

      Poista

Designed by FlexyCreatives