Meidän perheen joululahjat

Huhhuh, joulu on nyt ohi ja jälleen sitä saa odottaa vuoden. Meidän joulu koostui rauhasta, rakkaudesta sekä yhdessäolosta. Joulupukkikin tuli nähtyä taas tänä vuonna ja pukki toikin meille tänä vuonna ennätysmäärän paketteja. Olimme siis olleet todella kiltteinä Samin kanssa ja tässä teille pieni kurkistus siitä, mitä pukki toi meille ♥

Alexa Dagmarin kirjoittama kirja "Nuoren naisen opas" löytyi Samille kirjoittamaltani listalta ja näppärästi pukki osasi minulle kirjan tilata. Vielä en ole ehtinyt kirjaa liiemmin selailemaan, mutta onneksi minulla on vielä huominen päivä lomaa töistä, joten eiköhän sillekin aikaa löydy etenkin nyt on Downton Abbey on saatu kokonaisuudessaan katsottua läpi. Eipä siihenkään mennyt kuin parisen viikkoa.

Uudet kuulokkeet olivat myös toivelistallani, sillä Teukka oli näppäränä poikana päättänyt purra edellisistä johdon poikki. Herra on tuhonnut jo kolmet kuulokkeet ja nyt olen vannonut, etten jätä näitä enää lojumaan mihinkään. Edelliset kuulokkeeni olivat myös Happy Plugsilta, joten nämä ovat todella mieluisat.
Lumenen tuotesetti oli lahja itseltäni, sillä bongasin tämän edullisesti Iberon Outletista. Sami löysi paketistaan vastaavan miehille tarkoitetun suihkusaippua/dödö-setin.

UGGin mini Bailey bowit olivat myöskin lahja itseltäni, sillä olen jo kauan haaveillut aidoista UGGeista. Feikki-UGGit ovat syy siihen, että selkäni murtui miltei kuusi vuotta sitten ja olen siitä saakka haaveillut aidoista. Nämäkin ovat kuulemma liukkaat ja saankin kulkea kasvavan masuni kanssa varovasti ulkona. Tosin, eipä tuolla vesisateessa plussakeleillä näillä paljon vielä kuljeskella...
Samin minulle hankkimista paketeista paljastui mm. nämä H&M:n lämpimät tossut, jotka ovatkin olleet taukoamatta jalassani. Lämpöiset tossut/sukat olivat myös listallani ja sainkin lisäksi myös kovasti toivomani Cubuksen Cozy socksit lahjaksi. Sain lahjaksi myöskin uuden yöpaidan, jota olin myös toivonut H&M Mama-osastolta. Pitäähän mammalla mammavaatteita olla :) Sami oli ihanasti myös varmistanut, että kaikissa sukissa ja tossuissa on liukuesteet pohjissa, kun tuppaan olemaan kuulemma hieman tohelo..

Äidin ja mummini paketeista paljastui kaksi identtistä Pentikin poroa, mutta hätä ei ole tämän näköinen, sillä molemmat löysivät jo paikkansa kotoamme. Olen jo vuosia sitten saanut tuon isomman poron äidiltäni joululahjaksi ja nyt meidän porotokassamme on jo neljä jäsentä. Tänään voisimmekin polttaa tuikkuja näissä ensimmäistä kertaa.
Samin minulta saamista paketeista paljastui mm. tämä Daniel Wellingtonin ruskealla nahkarannekkeella varustettu rannekello. Hän oli jo tovin vihjaillut haluavansa kellon ja hän olikin ilkeänä mennyt vakoilemaan jo hyvissä ajoin ennen joulua, että minkä kellon olin hänelle hankkinut. Siitä syystä hankin samille myös pari muuta lahjaa, joita olivat mm. uusi XBOX One, kirsikanmakuinen kuumennettava olut sekä yhteinen risteily Ruotsiin ennen kuin vauva syntyy. Tiedossa on siis vielä kahdenkeskistä aikaa ja laivalla käyminen onkin meille molemmille mieluisaa puuhaa.

Teukalle pukki oli jo aiemmin tuonut uuden kiipeilypuun, joka avattiin äidin vaatimuksista jo marraskuun puolella. Aattona pukki muisti sängyn alla piileskelevää Teukkaa pihvitikkupaketilla. MIeluinen lahja tuli siis sieltäkin.

Jo edellämainittujen lisäksi saimme hieman rahaa sekä lahjakortteja mm. vauvantarvikkeita varten, paaaaljon suklaata sekä uuden seinäkalenterin äidiltäni. Sain myös Samilta lahjakortin lempisisustusliikkeeseeni, jonka valikoimia pääsen toivottavasti pian ihastelemaan.

Nyt kun joulu on ohi, blogikin alkaa päivittymään taas normaaliin tahtiin. Välillä pieni tauko jostain mieluisastakin jutusta tekee hyvää ja nyt jaksan varmasti uudella innolla jakaa kuulumisiani teillekin :)

Millaisia paketteja pukki toi teille tänä vuonna? 
  1. Ihania lahjoja! Itse sain lettupannun, meikkejä ja ihanan hajuveden. :-)

    http://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sinäkin olet saanut selkeästi mieluisia lahjoja! ♥

      Poista
  2. Ihania lahjoja olette saaneet ja antaneet :) Ja ihanaa, että joku muukin ostaa lemmikeille joululahjoja :D Mie aina annan mummun kissalle joululahjan, vaikka jotkut jaksavat sitä kummastella :D

    Omistakin paketeista paljastui kivoja lahjoja, joista osa on päässyt jo heti käyttöön - ihanaa saada käytännöllisiä ja tarpeellisia lahjoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitäähän Teukankin saada omat lahjansa, vaikka ei aina niin kiltti ookkaan :D Enhän mä nyt kehtaa jättää pientä ilman! ♥

      Kiva kuulla, että oot saanu kivoja lahjoja! Tee ihmeessä postaus kaikesta, mitä sait ♥

      Poista
  3. omg uggit! En oo ite ostanut noita Australian Ugg-kenkiä kahteen vuoteen. Mulla on ollut ne nilkka mittaset ja 1 napin kengät. En kokenut, että olisi tänävuonna tarvetta, kun ei täälä enää tule lunta ja menis vaan huonoksi sitten jos tulee sitä loskasäätä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei kelit kyllä näytä yhtään lupaavilta munkaan UGGien suhteen :D Toivottavasti tulis ees vähän kylmempää ja luntakin vähän niin pääsis edes kokeilemaan. Tosin ens viikoks ne on vissiin vihdoin luvannu jopa -20 asteen pakkasia jes!

      Poista

Designed by FlexyCreatives