Yksikkö 1v juhlaillallinen

Joulukuun ensimmäinen päivä oli meillä varsinainen juhlapäivä. Se, että kyseessä on vuoden parhaan kuukauden ensimmäinen päivä, oli tältä osin sattumaa, sillä kyseessä on  myös minun ja Loten eli tuttavallisemmin Yksikön vuosipäivä töissä. Meillä on tapana juhlistaa Yksikön vuosipäivää kahdestaan illallisen parissa ja tämäkään kerta ei ollut poikkeus. Vietämme vuosipäivää kaksi kertaa vuodessa ja tätä jälkimmäistä vietämme vakituisen työsuhteemme kunniaksi.

Tällä kertaa valitsimme ravintolaksi BBQ Housen Kampissa, josta saa aivan älyttömän hyviä pihvejä. Harkitsimme aluksi Shaghai Cowboyta, mutta halusimme molemmat mieluummin pihvit. 
Tälläkin kertaa söimme oikein pitkän kaavan mukaan vaihtaen samalla kuulumisia. Lotte otti alkuun etanat ja itse otin karamellisoitua chili-passionhedelmäporsaankylkeä. Molemmat osoittautuivat aivan erinomaisiksi valinnoiksi.
 Pääruuaksi otimme molemmat sisäfilepihvit ja tuli kyllä tehtyä aivan nappivalinta. Siitä olikin aikaa, kun olin viimeksi syönyt sisäfilepihvin ravintolassa. Yleensä en liiemmin välitä S-ryhmän ravintoloista, mutta tämä tekee hyvän poikkeuksen. Muita hyviä poikkeuksia ovat Belge sekä Kaaren La Famiglia. Näissä ravintoloissa osataan panostaa hyvään palveluun.
Eilinen päiväkin vierähti Helsingissä pyöriessä, sillä saimme Minnan ja Jounin vieraaksi Tampereelta. Tyttöjen kesken meillä oli suunniteltuna jouluhullujen shoppailureissu, joka jäi hulluusasteesta huolimatta suppeammaksi kuin mitä oli odotettu. Myöskin pojat pystyivät myöntämään tämän, joten tottahan se oli. Siitä reissusta sitten lisää myöhemmin! ♥

Tämä päivä on mennyt Teukan kanssa rakkauselokuvaa katsellen sekä nauttien vain siitä, että kerrankin saa vain olla. Onneksi tiistaina on jo seuraava vapaapäivä ja huominen etätyöpäivä tuo myös oman rauhansa työviikkoon. 

Ihanaa sunnuntaita kaikille! ♥

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives