1+1=3

Instagramia seuraavat lukijat tietävätkin jo tämän suuren uutisen, mutta ensi keväänä meidän perheeseemme saapuu kolmas jäsen! ♥
Masussani on kasvanut uusi elämä jo melkoisen tovin, sillä täällä ollaan jo viikoilla 27+1. Vatsani ei ole vielä mitenkään valtava, mutta kuitenkin niin iso ettei raskaudesta voi enää erehtyä. Laskettu aika meidän pienokaisella on 10.3.2017 eli tasan kolme kuukautta tästä päivästä ♥

Rakenneultrassa kävimme viikolla 22 ja siellä todettiin kaiken olevan hyvin. Hoitaja veikkasi, että saamme todennäköisemmin tytön, mutta ovela poikakin voi olla kyseessä, sillä napanuora oli vauvan jalkojen välissä. Vielä emme siis ole hankkineet kaikkea vain vaaleanpunaisena, mutta minun oli pakko tilata pienelle edes yhdet minikokoiset vaaleanpunaiset tossut.

Olen voinut koko raskauden ajan todella hyvin, vaikka väsymys olikin raskauden puoleenväliin saakka aivan valtava. En vain yksinkertaisesti voinut nukkkua tarpeeksi. Töihin herääminen klo 7 yhdeksän tunnin yöunien jälkeen oli miltei ylitsepääsemätön haaste ja töistä päästyäni nukahdinkin useimmiten suoraan kahden tunnin päiväunille ja loppuillan sinnittelin hereillä maksimissaan kymmeneen. Onneksi vältyin pahoinvoinnilta täysin ja mitään erikoisia mielialanmuutoksia ei ole ollut havaittavissa ennen eilistä. Eilen peruin pitkäaikasien Aku Ankkani tilauksen ja purskahdin sen jälkeen aivan holtittomaan itkuun. Nyt voin onneksi jo itsekin nauraa tapahtuneelle :)

Vauvalle on tehty jo muutamia ostoksia, sillä olemme hankkineet mm. pinnasängyn, tilasin Kelalta äitiyspakkauksen sekä ostimme vaunut. Turvakaukalo on seuraavana listalla ja minulla onkin hyvin potentiaalinen ehdokas kiikarissa. Muutoin tarvitsemme oikeastaan enää pienempiä tarvikkeita, kuten mm. hoitoalustan sekä muutamia lisävaatteita vauvan perustarvikkeiden lisäksi.

Blogin haluaisin jatkossakin pitää omana paikkanani, eli mitään äitiysblogia en ole ainakaan suunnitellut. Vauva tulee tietysti olemaan iso osa elämäämme, mutta haluaisin keskittyä odotuksen ja äitiyden myötä myös samoihin asioihin kun olen blogissani aiemminkin keskittynyt. Aika kuitenkin näyttää sen mihin aika ja energiat riittävät etenkin pienokaisen synnyttyä :) ♥
 1. Ihanaa, paljon onnea! :) Millä nimellä sut löytää instagramista? :)

  VastaaPoista
 2. Kivaa, että kerroit raskaudesta vihdoin blogissa. :) Viimeksihän pohdimme, mitä asioita blogiinsa haluaa ja voi itsestään ja elämästään kirjoittaa ja missä vaiheessa. Oli kiva tavata viime kuun lopussa viiksien keskellä. ;) Onneksi olkoon vielä raskauden johdosta, ja mukavaa odotusta loppuajaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän näin iloisista uutisista kertoo mielellään, vaikka aika kauan pidettiinkin tieto aivan itsellämme :) En malttanut odottaa kuitenkaan jouluun asti uutisen kanssa, mitä aluksi mietin vaihtoehtona. Oli kyllä tosi mukavaa tavata! ♥ Kiitos vielä ja vaihdellaan kommentteja jatkossakin!

   Poista
 3. Vielä tätäkin kautta todella, todella paljon onnea! <3 Meillä on vähän samat haaveet, mutta meillä on ollut vähän epäonnea matkassa. Juurikin siitä syystä ihan erityisen isot onnittelut - ota kaikki ilo raskausajasta irti! :) <3 Mulla alkaa nyt päälle 8 vuoden jälkeen olla jo ikävä sitä joka paikassa tiellä olevaa vatsaa... :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! ♥ Oi kun on harmi kuulla, että teillä on ollut epäonnea :( Oon aivan varma, että teilläkin tärppää vielä ja varmasti silloin kun vähiten sitä odotatte! ♥ Mä tykkään tosi paljon mun masusta vielä, kun en oikeesti ees huomaa sitä vieläkään kunnolla vaikka on sillä jo sentään vähän kokoa :D Pitääkin ehkä jossain vaiheessa laittaa tänne kuva munkin muuttuneesta ulkomuodosta :)

   Poista
 4. Oi mahtavaa onnea <3 Meillä on pian 4 kuukautinen Leo poika :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives