#TB - 3 yötä jouluun on

Aijai mitä muistoja Facebookini heittikään tänään seinälleni. Nykyäänhän olen tunnettu jouluhullu, mutta toista se oli vielä 5 vuotta sitten. Tässä teille postaus, joka on kirjoitettu 20.12.2011 ja se löytyy alkuperäisenä vanhasta blogistani. Hauskaa pientä katkeruutta on kenties havaittavissa postauksesta ja onhan se itsekin hauska lukea näitä omia vanhoja mietteitään aina välillä :)

3 yötä jouluun on

Tai ainakin melkein. Vielä on ainakin itselläni pitkä matka jouluiseen rentoutumiseen. Seuraaviin päiviin tulee mahtumaan loputonta työskentelyä, stressiä, viimeisten lahjojen paniikkiostelua, paketointia, ruokien hamstraamista, lisää stressiä ja unettomia öitä. Keskiviikosta perjantaihin työkalenterini näyttää erittäin täydeltä. Jokainen päivä näistä pitäisi jaksaa vastailla asiakkaiden kysymyksiin "onko tätä kinkkua tulossa enää?" "Ei ole" "miksei ole?" "Miksei tämä kinkku ole jo sulatettu Minulle valmiiksi, enhän minä voi sitä enää näin jouluaattona muuten saada valmiiksi!!". Ja kyllä, olen myös jouluaattona töissä 6-12. Jotkut idiootit tosiaan tulevat 5 vaille 12 aattona ostamaan kaiken tarpeellisen, mitä kaupoista on kyllä turha odottaa enää aattona löytyvän. Lisäksi kun kauppa on aattona auki 7-12, on myös tarpeellista tulla asioimaan juuri viimeisen tunnin aikana. On myös hyvä olettaa, että työntekijöillä on halua ja aikaa palvella kauankin sulkemisajan jälkeen. Meillä kun ei ole kiire minnekkään ja olemme jouluisen harmonisella tuulella. Ah, odotan jo innolla tuota päivää.


Tehtiin eilen kotona joulusiivous, sen melkeimpä vielä huomaa täällä :D Kannettiin myös meidän oma pikkuinen ihana joulukuusi kellarista sisälle ja koristeltiin se. Kuusi on tällä hetkellä sijoitettu pöydän päälle olohuoneemme kulmaan, kun se on vaan niin pieni ja söpö ettei se muuten sieltä minnekkään näkyisi <3 Kuusi on tietysti täynnä vaaleanpunaisia "killuttimia", niinkuin S sanoo :) Myönsi kuitenkin, että onhan tuo kuusi ihan suloinen ja näkee kyllä että olen valinnut itse koristeet siihen :D


Paras ystäväni Mira jo kertoikin omassa blogissaan olevansa oikea jouluGrinch, voisin olla hänen kanssaan kyllä täysin samoilla linjoilla. Äitini voisi tätä hyvinkin vahvasti vastustaa, mutta koittaisi itse olla kaupan alalla edes päivän joulunaikaan. Joudut kuuntelemaan joululauluja tauotta 8 tuntia päivässä monen viikon ajan. Ei, tämä ei koske ainoastaan jouluviikkoa vaan joululuritukset ilmaantuvat soittolistalle jo hyvissä ajoin ennen joulua. Taitavat vielä jatkua parhaassa tapauksessa joulun jälkeenkin. Joulu saapuu muutenkin kauppoihin mielestäni aivan liian aikaisin. Joulukarkit tulivat myyntiin lokakuun puolessa välissä. Eihän siinä ollut kuin hieman yli 2kk jouluaattoon.

Melkein on muutenkin jouluinen fiilis kun tuolla ulkona tarpoo. Vettä sataa lähes tauotta ja kerran olen tainnut nähdäkin lunta tämän "talven" aikana. Tämäkin oli kun käytiin mummolassa Hämeenlinnassa pari viikkoa sitten. Heti kun ylitettiin Nurmijärven raja takaisintulomatkalla, sankka lumisade vaihtui vesisateeksi. Eipä täällä ole edes pakkasiakaan. Tulipas tästä nyt melkoinen I hate christmas-postaus mutta ei voi mitään. Joulu ei ainakaan ennen aattoa ole minun juttuni.

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives