Terveiset synnytyssairaalasta

Terveiset täältä Kätilöopiston sairaalasta. Kuten pienestä poissaolosta saattoikin arvata, meidän pienokaisemme on saapunut maailmaan ❤ Pieni rakas tyttäremme syntyi juuri sopivasti naistenpäiväksi 8.3. klo 2.56. Pituutta tytöllä oli 51 cm ja painoa 3705g. Vauvan päälakea kaunistaa ihana vaalea tukka ja hänellä on siniset silmät. Ensihetket maailmassa on sujuneet hyvin kaiken osalta. Lisää kuulumisia sekä kuvia on luvassa pian. Nyt me tutustumme vielä toisiimme rauhassa, joten palaillaan! 
 1. Hirmuisesti onnea <3

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa! Paljon onnea tyttövauvasta koko perheelle! Osasinkin vähän aavistella pienestä blogihiljaisuudesta. Tälläisen uutisen jälkeen en enää malta odottaa, että saan oman vauvani tähän maailmaan <3 Paljon onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ On se vaan uskomatonta, että hän on nyt täällä <3 Kyllä teidänkin pieni saapuu pian, aika se vaan lentää välillä :)

   Poista
 3. Vielä kerran onnea :) Nyt edessä onkin ihania hetkiä pienokaisenne kanssa. Muistakaa nauttia joka hetkestä, aika menee yllättävän nopeasti :D

  VastaaPoista
 4. Oi ihanaa, paljon onnea! <3

  VastaaPoista
 5. Onnea paljon! :) Itsekin olen syntynyt naistenpäivänä ja se on ihana päivä syntyä, sillä kevät alkaa juurikin näihin aikoihin ja usein on hyvä sää synttärien aikana :) Onnea vielä kerran!

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kevät on kyllä kiva aika syntyä ja kohta päästään nauttimaan vaunulenkeistä ihanassa ilmassa ainakin toivon mukaan :) Toivotaan että isi muistaa tuoda jatkossa kukkia aina naistenpäivänä molemmille typyilleen x)

   Poista

Designed by FlexyCreatives