Tervetuloa maailmaan rakas

Keskiviikkona koitti elämäni paras päivä, sillä silloin syntyi rakas tyttäremme ♥ Kaikki alkoi jo maanantai-yönä, kun heräsin orastavaan migreeniin. Pian kuitenkin huomasin, ettei päänsärky ole suurin huolenaiheeni, sillä huomasin lapsiveden valuvan. Pieni ihmetyshän siinä iski ensin, että onko tämä nyt sitä vai ei, mutta pian selvisi että sitä lapsivettähän se. Maanantai menikin sitten jännitellessä ja supistuksia odotellessa. Poikkesimme Kätilöopiston sairaalassa päivystyksessä illalla ja saimme vielä lähteä kotiin odottelemaan supistuksia. 

Tiistain puolella supistukset alkoivatkin, mutta ne olivat vielä niin vaimeita, että jouduimme hakemaan pientä vauhditusta aamuisella Kättärin päivystyksestä. Sille päivystysreissulle sitten jäimmekin ja keskiviikon puolella klo 2.56 pitelin pientä tyttöämme ensi kertaa rinnallani ♥
Syntyessään Tyypillä eli Typyllä oli painoa 3705 grammaa ja pituutta 51cm. Synnytys sujui melko mallikkaasti, mitä nyt Typy meinasi syntyä ilman kätilön apua. Kokemus oli kuitenkin kaiken kaikkiaan positiivinen ja viime päivät ovatkin olleet onnellisia. Pääsimme eilen kotiin ja olemme totutelleet kaikki uuteen yhteiseen elämään. Tällä hetkellä Typy nukkuu ja äiti saa samalla hieman bloggailla, syödä pizzaa sekä katsoa jääkiekkoa.

Palaillaan taas kuulumisten kera ja ihanaa viikonloppua kaikille ♥
 1. Voi että ihana pieni! Ja ihana että kaikki meni hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typy kiittää! <3 Pääasiassa hyvin, lisää tarkemmin jos intoudun kirjoittamaan synnytyskertomuksen :)

   Poista
 2. Hän on on todella suloisen näköinen <3 Tulee väkisin mieleen meidän pikkuinen noin vuosi sitten. Pitää varmaan harkita vakavasti sisarusta, vauvelit ovat niin ihania :)

  VastaaPoista
 3. Oi, suloinen Typy! <3

  Paljon onnea koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Voi kun suloinen! :) Paljon onnea perheelle!

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives