Vauva-arjen kuulumisia

Meidän vauva-arki alkaa pikkuhiljaa asettumaan uomiinsa ja alamme löytämään oman päivärytmimme. Sami palasi torstaina töihin ja olemme olleet nyt päivät Typyn kanssa kaksin kotona. Toistaiseksi kaikki on edelleen sujunut hyvin vaikka mukaan on mahtunut pari vaikeaakin yötä. Nyt olemme kuitenkin kaikki oppineet kommunikoimaan keskenämme paremmin ja tunnistamme hetki hetkeltä paremmin mikä pikkuisen itkut mahdollisesti aiheuttaa. Olemme myös huomanneet mistä Typy erityisesti tykkää ja mistä ei. 

Ulkoilut olemme aloittaneet varovasti Typyn kanssa ja olemmekin tehneet pari reissua kauppaan ja mäkkäriin. Muuten olemme olleet melkolailla vain kotona ja totutelleet uuteen elämään. Vieraita on käynyt paljon ja tulijoita olisi melkein jonoksi asti.
Eilen meillä olikin vähän erilaisempi päivä, sillä kävimme koko perheen voimin Kaaressa vaateostoksilla ja reissu tekikin erityisen hyvää tälle mammalle, sillä olen viettänyt aikaa suurimmaksi osaksi telkkarin ääressä sisällä. Mm. Ruotsin paratiisihotellia on tullut katsottua Typyn kanssa sekä niinkin hyvää sarjaa kuin Temptation islandia on myöskin tullut katsottua. 

Itselleni en raaskinut ostaa vielä mitään, mutta Typylle lähtikin iso kasa uusia vaatteita mukaan, sillä Hennesillä sattui olemaan -20 % alennus lastenvaatteista. Lupaan esitellä vaatteet teille erikseen myöhemmin. Samikin löysi itselleen uusia vaatteita vaikka ei kuulemma mitään oikein olisikaan tarvinut.

Kävimme eilen myös Kaaren Spaghetteriassa syömässä, joka oli itselleni uusi tuttavuus. Kyseessä on (yllättäen) pastaravintola ja oikein hyvä sellainen olikin vaikka onkin S-ryhmän ravintola. Pitkästä aikaa sain myös syödä ilmakuivattua kinkkua ja mozzarellaa ja ehkäpä juuri se teki ravintolareissusta niin onnistuneen. Annokset olivat juuri sopivan kokoiset ja molemmat jaksoivat syödä kaiken, nälkä lähti ja ei tullut ähkyä. Suositus siis tälle ravintolalle mikäli Kaaressa liikutte.

Typy nukkui koko kauppareissun ajan nätisti omassa kopassaan vaikka vietimmekin aikaa kauppakeskuksessa melkein 3 tuntia. Meillä on onneksi ilmeisen tyytyväinen vauva, sillä hän on todella kiltisti silloin kun vatsa on täynnä ja vaippa on kuiva :)

Tänään suuntaamme Samin isälle kylään ja Typy saa vihdoin tavata isotätinsä ja toisen isomummonsa. Muutoin sunnuntai tuleekin varmasti menemään rauhallisissa merkeissä. Palataan taas ja ihanaa sunnuntaita kaikille! ♥

Designed by FlexyCreatives