Bette Box Marraskuu 2019

Postaus sisältää mainoslinkin

Lopetin Bette Boxin virallisen tilaukseni syyskuun boxiin, mutta Bette-tililleni oli kertynyt vielä sen verran pisteitä, että sain lunastettua vielä yhden ilmaisen boxin. Onneksi otin boxin juuri tässä kuussa, sillä boxi oli pitkästä aikaa todella onnistunut kaikin puolin! Edellinen täysi kymppi taisi olla vuosien takainen Roosa nauha-boxi, joka ilmestyi muistaakseni 2014 lokakuussa? Aikaa edellisestä täydestä kympistä on siis vierähtänyt ja boxin taso onkin huonontunut paljon.

Tässä kuussa boxiin mahtui paljon tuotteita ja sisältö olikin varsin runsas. Yleensä en innostu näytteistä, mutta tässä kuussa tarjolla oli suklaata – kenellepä se ei kelpaisi! Boxin ainoa miinus oli syötävät ravintolisät, joita tuli kaksinkin kappalein, sillä ne eivät mielestäni kauneusboxiin kuulu. Niiden sopivuudesta kun ei voi mennä takuuseen. Silicean tuotteet ovat itselleni entuudestaan tuttuja, joten en kuitenkaan ollut näihin kauhean pettynyt.

Schwarzkopf Gliss Total Repair Balsamspray

Tämä tuote oli ehdottomasti oma suosikkini marraskuun boxin tuotteista. Kyseessä on hiuksiin jätettävä hoitosuihke, jonka luvataan ravitsevan hiuksia sekä tämän tuotteen pitäisi helpottaa hiusten harjausta. Koska perheessämme majailee myös pitkähiuksinen taapero, jonka hiukset ovat ajoittain aivan sikinsokin ja rastoilla, aiomme kokeilla tätä myös prinsessan hiuksiin. Itse kasvatan tällä hetkellä omaa hiusväriäni takaisin, sillä haluan vahvistaa ja kasvattaa hiuksiani. Toistaiseksi projekti etenee hyvin ja hiukset ovat saaneet kyllä pituutta, mutta vahvistumisesta en osaa vielä sanoa. Käytän tällä hetkellä hiuksiini myös Sugarbearhairin sekä Hairlustin lisäravinteita, joten toivotaan parasta!


Biozell Silver Dry Shampoo


Myös Biozellin hopeakuivashampoo on itselleni entuudestaan tuttu tuote ja olenkin pitänyt myös tästä kovasti. Tällä hetkellä itselläni on käytössä Budgien kuivashampoot, mutta voin jo aikaisempien kokemuksieni perusteella Biozellin kuivashampoita ylipäänsä. Myös Texturing spray on tuote, joka jokaisen pitkähiuksisen tulisi omistaa. Sillä saat loihdittua upean kampauksen ja itselläni se on pelastanut monet kiharat! Pieni miinus tästä tuotteesta tulee kuitenkin siitä syystä, että boxista on aikaisemminkin tullut juurikin Biozellin kuivashampoo. Toivoisin itse, että vaikka tuote onkin hyvä, samoja tuotteita / hyvin samankaltaisia tuotteita vältettäisiin boxeissa.

Silicea Beauty Shots

Silicea Beauty Shots oli itselleni jo entuudestaan tuttu tuote. Bette Boxissa tuli näitä ravinteita seitsemälle päivälle ja aion antaa nämä äidilleni testiin. Tilasin hänellekin tässä kuussa boxin, joten nyt hän saa ainakin näitä tupla-annoksen. Beauty shotsien luvataan vahvistavan kynsiä ja hiuksia, mutta koska itse käytän tällä hetkellä jo toisia tuotteita, annan nämä äidille testiin.

Affect Eyebrow Pomade

Marraskuun Bette Boxista paljastui myös yksi meikkituote tutulta merkiltä. Kyseessä on voidemainen kulmaväri, jollainen itseltäni löytyy myös Anastasia Beverly Hillsiltä. Itse vierastan hieman voidemaisia kulmavärejä ja pidän enemmän puuterimaisesta kulmaväristä. Tämä tuote oli täysikokoinen ja kerrankin myös oikean värinen juuri itselleni. Tämä menee ehdottomasti kuitenkin kokeiluun!

Lumene Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Hand Cream

Boxista tuli jälleen oma (inhokki)tuotteeni eli jotain Lumenea. Lumenessa ei oikeasti ole mitään vikaa, mutta olen kyllästynyt siihen, että jokaisesta boxista tulee jokin Lumenen tuote. Itseltäni löytyykin nyt kattava valikoima Lumenen tuotteita, mutta onneksi tämä olikin hetkeen viimeinen kauneusboxi, jonka tilaan. Tämän käsivoiteen luvataan kosteuttavan ja rauhoittavan tehokkaasti käsiä ja tuote sisältää mustikka- sekä kauraölhyä. Käsivoiteen luvataan sopivan kuivalle ja herkälle iholle ja tuote on lisäksi hajusteeton. Koska talvi kuivattaa ainakin omia käsiäni kovasti, käsivoide menee ehdottomasti käyttöön. Lumene-ärsytyksestä huolimatta tykkäsin kuitenkin tästä tuotteesta!

Boxissa tuli mukana myös muutama näyte, joista yksi oli juurikin ravintolisä. En itse tykkää tosiaan jos kauneusboxista tulee tällaisia ravintolisiä, vaikka toisaalta ymmärrän hyvin etenkin hiuksia ja kynsiä vahvistavat valmisteet. Erityisen pettynyt olin muutama kuukausi sitten tulleisiin Oslo Skin Labin näytteisiin, jotka itse heitin suoraan roskikseen, sillä en usko sisäisesti nautitun kollageenin tehoon. Osa oli saanut näytteenä myös Ted Bakerin miesten tuoksunäytteen, mutta itse olin sen verran epäonninen, että sain näytteenä Ziajan tuotteen. Onneksi oma Betteni sisälsi myös Pandan näytepussin uusia lakutäytteisiä karkkeja, joita söimmekin jo eilen äitini kanssa.

Kokonaisarvosana: 🌟🌟🌟🌟🌟

Tässä kuussa Bette oli nappisuoritus, joten tässä kuussa annan hyvin poikkeuksellisesti 5/5 tähteä. Vaikka osan tuotteiden kanssa mieli oli vähän niin ja näin, kokonaisuus oli todella onnistunut ja ilahduin boxista paljon. Myös äitini tuntui tykänneen boxista kovasti ja siksi sen hänelle piristykseksi tilasinkin :)

Jos kiinnostuit Bette Boxin tilaamisesta, pääset tilaamaan oman kauneusboxisi täältä!

Mitä sinä tykkäsit tämän kuun boxista?


 1. Tuo Pandan pussi ei oo itseasiassa näytepussi. Ihan on samankokoinen, kun kaupassakin tai sitten kuva vaan hämää. Oon nimittäin noita ostanut muutaman kerran, kun keväällä tuli kauppoihin. :)

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ole näytekokoinen, mutta tuli ns. ylimääräisenä tuotenäytteenä tässä boxissa :) Boxin sisältönä siis näyte!

   Poista
 2. Boksi oli hyvä, poislukien ruuat. En saanut tuota poisjäänyttä näytettä ja vichyn tuotetta korvaukseksi eikä aspasta ole nyt kahteen päivään vastattu, miksi ne puuttuvat.

  https://kosmetiikkakatri.blogspot.com/2019/11/bette-box-11-2019.html

  VastaaPoista
 3. Heitit roskiin ravintolisiä? Oliko siinä mitään järkeä, olisit antanut jollekin turhan roskaamisen sijaan. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, heitin roskiin kun ei niistä ole mitään hyötyä kenellekään. Turhaa roskaamista on ylipäänsä valmistaa tuollaisia ja laittaa niitä niin pienissä määrin näytteinä, ettei tehoa voisi edes huomata.

   Poista

Designed by FlexyCreatives