Kosmetiikkakalenterini 2019

Kicksin kalenteri saatu pr-näytteenä / sisältää mainoslinkkejä

Joulu lähestyy ja meillä onkin kotona aloitettu jouluvalmistelut jo todella ajoissa. Joulukuusen laitoin esille jo viime viikonloppuna ja tänä viikonloppuna olen lisäillyt vielä valoja alakertaan. Teukka oli tuhonnut joulukuusesta valot yön pimeinä tunteina, joten jouduin uusimaan myös kuusen valot. Edelliset olivatkin kieltämättä melko himmeät ja näissä kirkkaissa onkin jälleen pieni totuttelu. Eilen olin jo varma, etten pysty näiden valojen kanssa olemaan, mutta kyllähän tuo kuusi ihan kivalta kuitenkin näyttää näidenkin valojen kanssa. Toivottavasti kisuherra vaan malttaa olla pureksimatta johtoa!

Itse joulussa parasta ei ole aatto, vaan ylipäänsä joulun odottaminen. Rakastan yli kaiken laittaa kotia tunnelmalliseksi ja valmistautua vuoden parhaimpaan aikaan. Valoilla, tunnelmoinnilla ja hyggeilyllä on hyvä myös selättää ulkona vallitseva pimeys ja harmaus, sillä lunta ei ainakaan tänne PK-seudulla taida olla tiedossa vähään aikaan. 

Tänä vuonna itseltäni löytyy kaksi erilaista kosmetiikkakalenteria. Moni kritisoi aivan syystä kosmetiikkakalentereita, mutta muistattehan, että näissä on yleensä aina sisällysluettelo saatavilla. Jos siis haluaa, niin sisällön voi arvioida etukäteen, jotta tietäisi edes suunnilleen tuleeko kalenterista itselleen mieluisia tuotteita ja jos ei, kalenterin voi jättää hankkimatta. Itse myös annan itselleni tarpeettomat tuotteet eteenpäin, sillä etenkin kälyni ja äitini testailevat niitä mielellään. Toki sisällön etukäteen kurkkaaminen hieman pilaa yllätystä, mutta parempi sekin, kuin pettyä joka kerta. 

Kicks 24 days of Beauty

Kicksin joulukalenterista löytyy kaksi omaa suosikkimerkkiäni eli Budgie sekä Skin Treat. Tämän kalenterin sisällön suhteen odotukset ovat todella kovat. Kalenteria kuvaillaan näin: "Tämä ylellinen joulukalenteri on täydellinen lahja. Voit tietenkin hemmotella sillä myös itseäsi! 1. joulukuuta alkaen aina jouluaattoon asti jokaisen luukun taakse kätkeytyy kauneustuote.Kalenterissa on kaikkea meikeistä ja meikkitarvikkeista ihon- ja hiustenhoitotuotteisiin KICKS Beauty-, MONSUN-, Skin Treat- ja BUDGIE-tuotemerkeiltä. Anna kalenteri rakkaallesi tai hemmottele itseäsi lahjalla, joka tekee joulukuun päivistä hieman hauskempia!
Saatavana rajoitettu määrä.
Arvo: 175 €"

Tässä kalenterissa on panostettu laatuun turhien tarvikkeiden sijaan. Luvassa on paljon minikokoisia tuotteita, joista itse odotan kaikista eniten juurikin Budgien tuotteita. Olen käyttänyt tätä vegaanista hiustuotesarjaa nyt parin kuukauden ajan ja hiukseni ovat selkeästi tykänneet tuotteista. 

Hinta: 69,90 euroa / Kicks

Essence Spread the Magic

Essence kuuluu kosmetiikassa ehdottomasti suosikkimerkkeihini ja olen käyttänyt Essencen tuotteita jo vuosikausia. Essencen joulukalenterit ovat olleet jokaisena vuonna niin suosittuja, että tämä onkin itseasiassa ensimmäinen kerta kun sellaisen saan itse käsiini. Essencen joulukalenteri on luonnollisesti suht edullinen, mutta hinnastaan huolimatta Essence on huippumerkki. Essenceltä tuli tänä vuonna myös toinen joulukalenteri, joka oli DIY-tyylinen. Itse hankin mieluummin tämän luukkukalenterin ja odotukset ovatkin kovat kalenterin sisällöltä!

Essencen joulukalenteri sisältää valikoiman mm. meikkejä ja kynsilakkoa Essencen valikoimasta. Itse toivon, että kalenterista paljastuisi myös uusia tuotteita, joita ei ole ollut myynnissä aiemmin. Testaan itse mielelläni aina Essencen uutuuksia ja vakituisessa käytössä itselläni ovatkin Essenceltä ripsiväri ja primer, meikkipohjan primer ja meikkivoide, Peel-Off-kynsilakat sekä huulivoiteet- ja kiillot.

Hinta: 29,90 euroa / Tokmanni, Halpa-Halli

Kunhan joulukuu tulee, teen näiden avaamisesta ainakin Instagramiin koosteen. Suunnitelmissa oli tehdä aina muutaman päivän välein unboxing ja parin päivän viiveellä, jotta kaikki ehtivät varmasti avata luukkunsa enkä pilaa yllätystä :) Instassa minua voi seurata @pinxedful!
 1. Mulla on myös tuo Kicksin kalenteri! Kovasti odottelen jo, että pääsisi avaamaan <3

  VastaaPoista
 2. Mulla on itsetilaamani se glossyn joulukalenteri ja se on sisällöltään kyllä tosi vakuuttava (tänään siis päädyin avaamaan sen vaikka olin ihan sitä mieltä että en avaa ennen joulua) :) Kirjoittelen sisällöistä sitten lähempänä joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho sä et malttanut odottaa 🙈 Mäkin kyllä kurkkasin tuon Kicksin kalenterin sisällysluettelon, mutta en enää onneksi muista tarkasti mitä siellä on. Sen muistan kuitenkin, että kaikkea kivaa ja Essencen vaan täytyy olla hyvä 😍

   Poista

Designed by FlexyCreatives