Shoppailureissu Mall of Triplaan

Kävimme eilen neidin kanssa pienellä shoppailureissulla Mall of Triplassa. Avajaisista saakka Triplassa on kaiketi riittänyt ruuhkaa ja eilenkin porukkaa oli liikkeellä vähintäänkin kiitettävästi. Saavuimme Triplaan lähijunalla ja ihan ensimmäiseksi kiinnitimme huomiota huonoihin opasteisiin Mall of Triplan sijainnin suhteen. Koska olemme liikkuneet Pasilassa aikaisemminkin, osasimme toki etsiä Triplaa oikeasta suunnasta. Jos emme kuitenkaan olisi osanneet arvata sijainnin suuntaa oikein, siinä olisi ollut pieni etsiminen. 

Pasilan aseman asemahalli oli remontoitu myös ja asemahallissa komeileekin nykyään monen monta kahvilaa. Asema oli toteutettu siististi ja se olikin pysynyt kutakuinkin ennallaan pientä freesausta lukuunottamatta. Kunnon opasteet Triplaan kuitenkin puuttuivat, joten siitä ensimmäinen miinus.
Kun löysimme oletetun Triplan sisäänkäynnin eli hissit, tutkimme hetken Triplan pohjakarttaa. Opaskartasta ei selvinnyt missä olimme sillä hetkellä (erittäin iso miinus) eikä lisäksi liikkeiden sijaintia mainittu kartassa (toinen iso miinus). Ensimmäistä kertaa Triplassa käyvänä se ei paljoa lämmitä jos minulle kerrotaan, että 2. kerroksesta löytyy "Nordic Avenue" tai "Downtown"-kerros. Hissiin astutttuamme seikkailimme läpi kaikki kerrokset, kunnes päädyimme juurikin kerrokseen nro. 2, josta sitten löytyi kaikki etsimämme liikkeet. Hisseisäkään ei ollut mitään tietoa kerroksien liikkeistä (jälleen miinus) ja pelipaikoille päästyämme olimmekin jo valmiita antamaan ensivaikutelman perusteella arvosanaksi 1/5.  Olimme kuitenkin optimistisia, että vierailu tulisi paranemaan.
Shoppailun makuun päästyämme kävimme läpi 2. kerroksen liikkeet ja kävimme myös tarkastamassa paljon parjatut Reservedin sekä Sinsayn. Molempien liikkeiden tarjonta oli ihan mukava ja kummastakin meidän tuli tehtyä ostoksia. Ostan yleensä lähes poikkeuksetta kaikki vaatteeni kirpputorilta, mutta nyt sorruin minäkin pikamuotiin. Tosin itse olen sitä mieltä, että pikamuotiakin voi ostaa, jos sitä ostaa harkiten ja niin, että sitä on mahdollista käyttää pitkään eikä vain juurikin sen hetken kun se on muotia. Päädyin ostamaan Reservedistä itselleni kaksi uutta neuletta sekä prinsessalle ostimme uuden kotioloasun sekä pyjaman. Sinsaysta ostin prinsessalle muutamat uudet housut sekä sänkyyn uuden unilelun. 

Shoppailun jälkeen kävimme myös testaamassa Triplan leikkihuoneen, joka oli ihan sopiva juurikin taaperoikäiselle. Leikkipaikasta löytyi liukumäki ja pieni kauppa sekä neidin suureksi iloksi myös bussi ja juna, jota pääsi itse ajamaan. Leikkihuone oli kuitenkin melko pieni, mutta ajoi kuitenkin asiansa. Kuitenkin esimerkiksi Itiksen leikkihuone voittaa tämän leikiten, sillä Itiksen leikkihuone muistuttaa mini-HopLopia enemmän kuin pelkkää leikkihuonetta. 
Tripla itsessään oli ulkonäöllisesti toteutettu ihan kivasti, jokseenkin sisustukseen valitut sävyt olisivat voineet olla vaaleampia. Ajoittain tumma sisustus sai tilan tuntumaan ahtaalta ja matalalta. Lisäksi opasteisiin kaipaisin ehdottomasti myös parannusta. Triplasta pois lähtiessämme emme enää löytäneet samaa reittiä, jota pitkin olimme tulleet ja päädyimme erikoista reittiä alikulkutunneliin, josta pääsi takaisin junalle. Hissejähän siellä ei tietysti ollut, mutta onneksi eräs perheenisä auttoi minua kantamaan vaunut portaita pitkin ylös. 

Kokonaisarvosana: 🌟🌟

Kokonaisarvosanaksi Tripla saa vain 2/5, sillä sokkeloisuus ja epäselvyys rokottaa kauppakeskuksen viihtyvyyttä selvästi. Liiketarjonta on laaja ja mukavan erilainen sekä ravintoloita Triplassa riitti jokaiseen makuun. Jos Tripla olisi toteutettu selkeämmin ja helpommin etenkin vaunujen kanssa liikkuvalle, Tripla saisi helposti korkeamman arvosanan. Moni tuntui olevan kanssani samaa mieltä eilen Instagramissa, sillä moni harmitteli mm. että vessoja on hankala löytää ja välillä paikasta toiseen siirtyessään samalla hissillä ei pääse perille asti. 

Oletko sinä käynyt Triplassa ja mitä tykkäsit?
 1. Itse koin Triplan mielyttäväksi ja tunnelmalliseksi tummien sävyjen kanssa. Mutta samaa mieltä olen opasteiden puutteista, niissä on parantamisen varaa.

  Sokkeluutta en itse huomannut, varsinkaan mitään sokkeluutta ei ole jos verta Rediin..😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli Tripla kyllä visuaalisesti kaunis tummillakin sävyillä, mutta paikoittain tila tuntui ahtaammalta ja matalalta tummien sävyjen kanssa! Mä en ole vielä käynyt Redissä, mutta kauhutarinoita olen kyllä lukenut 😀 Pitää ehkä käydä sielläkin!

   Poista
 2. Ihan sellainen pieni tarkennus, että Pasilan rautatieasema on kokonaan uusi rakennus, ei remontoitu vanha tila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai 😊 No hyvin samankaltainen oli pohjaltaan kuin aiemmin!

   Poista
 3. Mähän päädyin Tripaan I Love Me messujen takia käytännössä heti, kun se oli avattu enkä oo kyllä koskaan ennen yhtä sekavassa kauppakeskuksessa käynyt :D Toki siihen varmasti vaikutti se, että se oli aivan täynnä porukkaa + messujen jäljiltä olin ihan loppu eikä keskittymiskyky oikein tahtonut enää riittää. Mutta siis opasteiden puutteeseen kiinnitin silloin itse myös huomiota, harmi jos asia ei ole sen suhteen vielä parantunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei varmasti ollut missään nimessä paras kokemus sulla minkään puolesta 😀 Joo, ainakin omasta mielestä opasteet oli huonot eli eivät varmaan ole sitten parantuneet. Etenkin vaunullisena kun on käytössä rajallisemmat reitit niin opastus hisseille ja lastenhoitohuoneeseen olisi aika must. Täytyy joskus käydä myös ihan itsekseen Triplassa suunnistamassa!

   Poista
 4. No mun mielestä ihan ok, mutta kaikki hienoin oli asema-aukion kaksi katto-kahvilaa, itse kauppakeskus oli ahdistava ja ahdas, huonot opasteet, ei juuri tietoa mihin suuntaan pitää tai voi kiertää tuota mestaa. En usko että on jumboa isompi mitenkään, ehkä enemmän vain pientä kivijalkaa.

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives