Vaatekaapin uutuuksia

Kävimme toissaviikonloppuna shoppailemassa Mall of Triplassa ja tällä kertaa kävimme nimenomaan shoppailemassa. En edes muista milloin olisin viimeksi lähtenyt shoppailemaan tarkoituksellisesti muualle kuin kirpputorille ja tuntui kieltämättä todella oudolta käydä kauppakeskuksessa. Podin välittömästi myös morkkista shoppailustani, sillä en tosiaan ole tottunut tuhlaamaan rahaa uusiin vaatteisiin. Vaikka rahaa nyt ei niin paljoa mennytkään, omat kulutustottumukset ovat selkeästi muuttuneet niin paljon, että tekee pahaa kuluttaa rahaa niin paljon kerralla. Kirpparilla kun rahaa menee yleensä muutamia kymppejä verrattuna siihen, jos ostaa jotain uutena. Näinhän se on, että uutena ostaminen ei kannata, mutta kieltämättä oli mukava morkkiksesta huolimatta käydä Triplassa. Ihan heti emme kuitenkaan ole menossa uusiksi, sillä muutoin epämiellyttävä käynti ja opasteiden puute pitää siitä huolen!

Triplassa kävimme tutustumassa ennen kaikkea uusiin liikkeisiin, joita Suomessa ei aiemmin ole nähty.  Näistä uusista tsekkasimme tietysti Reservedin ja Sinsayn, joista kummastakin teimme lopulta ostoksia. Pikamuoti on nyt ollut kovasti pinnalla ja aivan syystäkin, mutta itse ajattelen, että myös pikamuotia voi ostaa järkevästi. Itse pyrin nytkin ostamaan sellaisia vaatteita, joita voin käyttää kauan, ne ovat ajattomia sekä helposti yhdistettävissä muihin vaatteisiin. Tätä samaa logiikkaa noudatan myös kirpparilla käydessäni, jos katselen itselleni vaatteita.
Tämä kaunis neule löytyi Reservedistä ja maksoi 29,90 euroa. Ihastuin tässä helmikoristeluun ja tämän pehmeään materiaaliin. Neuleen koristelu pitää huolen siitä, että tätä neuletta en tule laittamaan pesukoneeseen ja mahdolliset tahrat pitää poistaa käsin. Muutoin uskon, että neuleen säännöllinen tuulettaminen pitää neuleen hyvässä ja raikkaassa kunnossa. 
Myös tämä valkoinen neule löytyi Reservedistä ja maksoi 19,90 euroa. Kuviointi on jouluinen ja tämä olikin brändätty jouluneuleeksi, mutta koska kuvio on niin neutraali, käytän tätä niin kotona kuin töissäkin. Kotona itselläni on aina mukavat vaatteet ja töissä tulee pukeuduttua hieman siistimmin, mutta rennosti. Moni tietää töissäkin, että olen melkoinen jouluhullu, joten tämä tulee olemaan ahkerassa käytössä sielläkin. 
Eveliinalle löysimme myös hieman uusia kotivaatteita Reservedistä. Rakastan itse yli kaiken ruudullisia pyjamahousuja, joten halusin ehdottomasti hankkia nämä neidille. Setillä oli hintaa 14,90 euroa. Sinsaysta löysimme neidille pari uutta pehmolelua muutamalla eurolla sekä kotitossut. Lisäksi ostin kahdet legginsit, jotka ovat hyviä päiväkotikäyttöön.
BikBokista löysin itselleni uudet tossut sekä olohousut, joita olenkin käyttänyt tähän mennessä melkein päivittäin. Nämä olohousut ovat ihanan löysät jalassa ja vaikka yleensä inhoan lepattavia lahkeita, näihin ne sopivat. Housuista en nyt ottanut parempaa kuvaa, sillä kuvissa nämä eivät oikein pääse oikeuksiinsa. Housuilla oli hintaa alennuksen jälkeen 14,90 euroa ja tossuilla 14,99 euroa. 
Tämän postauksen viimeisin vaate ei itseasiassa ole Triplasta, vaan löytö aiemmasta Emmyn nettikirppari-tilauksestani. Muistan, kun tämä toppi tuli pari vuotta sitten Ted Bakerin mallistoon enkä millään raaskinut tilata tätä. Nyt kun löysin tämän moitteettomassa kunnossa olevan topin Emmyllä, en voinut vastustaa sitä. Onhan tämäkin nyt aivan minun väriseni ja tyyliseni. Toppi maksoi 15 euroa eli oli hyvä löytö!

Mikä näistä oli teidän suosikki? :)
 1. Ihana toi eka neule <3 Todella kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Molemmat noi neuleet ihanat, tykkään paljeteista ja helmistä joita vaatteissa näkyy juuri nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nää on olleet kovasti käytössä, etenkin jouluneule 😍

   Poista

Designed by FlexyCreatives