Lately

Ihanaa, se olisi jälleen viikonloppu! Musta on tässä lähiaikoina tullut kova viikonloppufiilistelijä, sillä olen ollut aivan poikki kaikesta viimeaikoina. Töissä on hektistä ja alan odottaa viikonloppua jälleen aina viimeistään tiistaisin. Onneksi omassa työssäni myös etätyöskentely on mahdollista, sillä etäpäivät säästävät viikoittaista aikaani todella paljon. Jos kävisin joka päivä konttorilla, kuluttaisin työmatkoihin vähintään 10 tuntia per viikko. Onneksi siis saan olla useimmiten ainakin 2 päivää viikosta kotona, jolloin arki helpottuu ja oma jaksaminen pysyy hyvällä tasolla.

Kuluneen viikon paras: Tämän viikon paras oli ehdottomasti pari pr-tapahtumaa, joihin sain osallistua tällä viikolla. Tiistaina kävin Manifeston pressipäivässä ja näissä on aina ihana tavata niin uusia kuin vanhojakin tuttuja. Tämä menee viime viikon puolelle kylläkin, mutta ilahduin kovasti myös siitä, että Dumle-lumihiutalejoulutorttuni pääsivät Iltalehteen!

Kuluneen viikon huonoin: Öisin vaivaava yskä. Olen ollut puolikipeänä kohta liki kaksi viikkoa ja nukun öisin ihan älyttömän huonosti yskän takia. Heräilen yskän vuoksi ja samaisen ongelman takia on myös vaikea nukahtaa, sillä kova yskäkohtaus iskee tietysti juuri silloin, kun olisin juuri nukahtamassa. Mä en tule toimeen vähillä yöunilla ja pyrin nukkumaan joka yö vähintään 8 tuntia.
Tänään aion: Tänään me aiottiin käydä kirpparilla ja siellä tulikin käytyä. Me tehtiin taas kivoja löytöjä ja kävimme myös Malmin VPK:lla osallistumass Päivä paloasemalla-tapahtumaan. Neiti pääsi katsomaan paloautoja ja uskaltauduttiin jopa kyytiinkin, vaikka prinsessa selkeästi hieman pelkäsikin paloautoa jostain syystä.

Viikonloppuna suunnitelmissa: Huomenna suunnitelmissa on hakea työkaveriltani iso kasa Barbeja prinsessalle sekä neiti pääsee mummilaan kylään.

Viikon ruoka: Tällä viikolla ollaan taas herkuteltu aika reippaasti etenkin tässä viikonloppuna.

Päivän fiilis: Tänään fiilis on ollut todella hyvä ja meillä on ollut todella kiva päivä!

Viikon treenit: Flunssan vuoksi parin viime viikon treenisaldo on tasan nolla. Ei auta, kuin parantua ensin ja katsoa treenejä sitten terveenä.
Viikon hankinta: Löysin itselleni vaaleanharmaan pörrötakin kirpparilta kahdella eurolla! Lisäksi löysimme neidille ihanan tummansinisen tikkitakin 3,5 eurolla. Eilen katselin kovasti jo uutta objektiivia ja oli todella lähellä, etten sitä jo tilannut. Tarkoitus olisi ostaa Olympukseen uusi muotokuvaobjektiivi ja sitten settini olisi melko hyvä. 

Kuluneen viikon ajatus: Ai oonko tällä viikolla ajatellutkin jotain? Tämä viikko on mennyt osittain pienessä sumussa, mutta joulua on tullut fiilisteltyä päivittäin. Huomenna on enää kuukausi jouluaattoon!

Viikon asu: Tällä viikolla olen majaillut jälleen paljon kotona ja uusi valkoinen lumihiutalejouluneuleeni on ollut melkein päivittäin päällä. 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives