Tunteita ja tuoksuja

Talven edetessä yhtä tympeänä jo kolmatta kuukautta, päätin hieman piristää itseäni uusilla tuoksuilla sekä ihanuuksilla. Tällä(kin) kertaa vuorossa olivat Victoria's Secretin ihanuudet Bodymistien muodossa, joista näitä kolmea tuoksua olen jo himoinnut pitkän aikaa. Tuoksut olen perinteisesti tilannut Nordicfeelin kautta ja tälläkin kertaa tilaukseni suuntautui sinne. Vielä kun suihkusaippuat saataisiin valikoimiin niin kaikki olisi aika parfait. 


Yankee Candlen hankkiminen on myös ollut listalla jo useita kuukausia ja vihdoin tänään lääkärireissulla sain aikaiseksi piipahtaa Sellon Punaisessa rusetissa, josta joku ystävällinen onneksi vinkkasi netissä. Olin nimittäin aiemmin elänyt siinä uskossa, että minun olisi lähdettävä Stockmannille asti näiden perässä, mutta o-ouuu, nyt niitä on kokonainen jättihyllyllinen tuossa alle 500 metrin päässä... 


IMG_0606

Tuoksuksi kynttilästä valitsin Red Rasberryn ja ai että tämä on ihana! Olen tuoksutellut koko illan tätä kuitenkaan sytyttämättä sitä vielä, sillä en tiedä tällä hetkellä yhdenkään sytytysvälineen sijaintia. Tiedostin tämän ongelman olevan edessä jo eilen, mutta silti unohdin hankkia kaupasta stidit tai stendarin. Tyhmästä päästä kärsii koko koti, sillä kerrankin täällä on niin siistiä, että voisin palkita itseni fiilistelemällä puhtaalla kodilla sekä kynttilöillä. Tiedossa on toki raidi-ilta, mutta voihan sitä tietokoneellakin nauttia kynttilänvalosta :)

IMG_0609

IMG_0615

IMG_0617

Bodymisteistä valitsin tosiaan Strawberry & Champagnen, Pear Glacen sekä Mango Temptationin. 

Mango Temptationin luvataan olevan eksoottinen yhdistelmä mangoa, seksikästä nektaria sekä tyylikästä hibiscus-kukkaa. Tuoksultaan tämä kyllä vastaakin kuvaustaan ja omasta mielestäni tämä on juuri sopivan makea tuoksu. Näistä uusista tuoksuista tämä oli ehdottomasti paras, vaikka kokonaisuudessaan Pure Seduction nouseekin suosikikseni.

Pear Glacén luvataan olevan raikas ja hedelmäinen tuoksu, jota piristävät sokeroitu päärynä yhdessä Casaba-melonin kanssa. Omaan nenääni tämä tuoksu tuntui hieman oudolta aluksi, sillä en muistanut tuoksun olevan aivan tälläinen. Ehkä kuitenkin nenäni tottuu tähän ajanmyötä. 

Strawberries & Champagnessa mansikat hurmaavat yhdessä samppanjan kanssa. Kovin mansikkaiselta tämä tuoksu ei kylläkään tällä kertaa vaikuttanut, sillä The Bodyshopin mansikantuoksuinen käsidesikin tuoksuu enemmän mansikalta kuin tämä. 

IMG_0618

Yankee Candlella oli hintaa 16,50 €, mikä on kieltämättä aika paljon yhdestä kynttilästä. Varmistin kuitenkin ennen ostamista myyjältä, että kestäähän tämä varmasti kauemmin kuin tyyliin 5 tuntia. Myyjä vakuutti, että näiden paloajan pitäisi olla 24-40 tuntia, joten onneksi tämän pitäisi kestää suht pitkään. 

Bodymisteille jäi hintaa Nordicfeelillä 7,95 € / kpl, joten tällä kertaa näiden hinta tuli hieman edullisemmaksi kuin viimeksi laivalla. Suihkusaippuoille alkaisi kyllä olemaan taas tarve, sillä edelliset Coconut Passion sekä Pure Seduction alkavat vedellä viimeisiään. 

Löytyykö teiltä näitä tuotteita kotoa ja mitä tykkäsitte näistä valinnoista? :)
  1. Itselläni on Victoria's Secretin bodymistejä aika monta, ei kuitenkaan noita. Tuoksukynttilöitä olen tilannut Partylitelta kun työkaverini on muutaman kerran kutsut kotonaan pitänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitkä tuoksut sulla on misteistä? Partylitestä olen kuullut kans paljon, mutta itse olen jäänyt mm. kutsujen suhteen ihan pimentoon. Kynttilät kun on kuitenkin mun suuri heikkous, niin saattaisin jopa löytää sieltäkin jotain :)

      Poista
    2. Love spell, Pure seduction, Angels only, Heavenly, Victoria, Tease noir, Bombshell... :)

      Poista
    3. En oo selkeesti ainoa, joka hamstraa monia tuoksuja ;) Bombshell mulla on itseasias myöskin! Se on noista mun mielestä vähän "aikuisempi" :)

      Poista
  2. Minulta ei löydy VS tuotteita, mutta olen monta kertaa ihastellut niitä blogeissa. Täytyy varmaan ostaa noita tuoksuja kun pääsee joskus laivalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä suosittelen! :) Nää on mun mielestä ihanan raikkaita eikä niin raskaita kuin hajuvedet. Kannattaa kokeilla myös suihkusaippuoita, niihinkin jää koukkuun!

      Poista
  3. Oi, VS:n tuotteet on ihania! Kun asuin Jenkeissä, niin niitä tuli kyllä ostettua ja käytettyä päivittäin. Täällä Suomessa on vähän jäänyt, kun en ihan kauheasti tilaa tuotteita netistä.Mango Temptation on munkin suosikkeja :)

    - Carita

    http://infittogether.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle nimenomaan nettishoppailu on sitä pahinta, kun en oikein oo kaupassa pyörivää sorttia :) Toki laivoilla olen sitten ihan taivaissa VS:n osastoilla ja olisinkin aika innoissani lähdössä myös Viking Gracelle, kun siellä odottaisi uudistettu, isompi VS-osasto.

      Poista
  4. Mä ajattelin, ettei uuden Yankeen himo iskis enää kun joulu meni jo ja kevättä kohti mennään, mut sit tajusin että niin, niitähän on kaikkia ihania keväisiä ja kesäisiäkin tuoksuja.... :D Nettikaupoissa pyöriminen on kirottua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää tuoksu toimis kyl kans kesällä! :) Tuoksuttelin ne kaikki kyllä läpi, mut en toistaseks löytäny viel muuta omaan mieleen olevaa tuoksua. Jep, nettikaupat on liian vaivattomia! :D

      Poista
  5. Nuo vartalotuoksut ovat kyllä mainioita, omia suosikeita ovat Love Spell ja Mango Temptation. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Love Spell mulla on vaan rasvana ja sekin on ihana! :) Seuraavaks mietin, että oiskohan Such A Flirt hyvä!

      Poista

Designed by FlexyCreatives