Lindex - Holly&Whyte

Kevät on kovasti tuloillaan ainakin mun maailmassa, vaikka selkeästi ulkomaailma ei ole kanssani samaa mieltä. Kovasti tekisi mieli heivata viimeisetkin talven rippeet vaatekaapin perälle ja kaivaa kaikki hempeät vaatteet eturiviin odottamaan omaa vuoroaan. Yleensä en myöskään näitä vaatekollaaseja harrasta, mutta tämän kerran oli pakko tehdä poikkeus, sillä poikkeuksellisesti jokin mallisto herättää minussa näin paljon mielenkiintoa.

Uusien vaatteiden suhteen olen ollut ostolakossa syyskuusta asti ja lakossa olenkin pysynyt treenivaatteita sekä Gina Tricotin vahapintaisia farkkuja lukuunottamatta. Jep, uusia vaatteita ei ole meille eksynyt siis moneen kuukauteen. Jos olen halunnut shoppailla, olen ostanut vaatteeni kirppareilta ja viimeksi perjantaina tein löydön Facebook-kirpparilta, josta ostin Nellyn nuden sifonkitopin 10 euron hintaan. Kyseisessä topissa oli vielä laput kiinni ja toppi maksaa Nellyllä tällä hetkellä 17,95 €. Loisto löytö siis. Olen myös saanut tyhjennettyä itselleni isoja tai käyttämättömäksi jääneitä vaatteita eteenpäin uusiin koteihin myöskin Facekirpparin kautta ja loput voisinkin laittaa suunnitelmien mukaan tänne blogikirppikselle.

Tällä hetkellä päänvaivaa kuitenkin aiheuttaa Lindexin Holly&Whyte-mallisto, jossa olisikin monen monta omaan värimaailmaani sopivaa vaatetta. Täytynee kuitenkin vielä hetki odotella, sillä oikeastihan en näistä mitään tarvitse, korkeintaan haluaisin. 

PicMonkey CollageNäistä ehdottomasti lempparini on tuo liivi sekä vastaavanmallinen takki. Liivillä on hintaa 49.95 € ja takilla 59.95 €, joten hetken joudun näiden miettimistä pohtimaan. Molempia en hankkisi, mutta ehkä liivi olisi näistä se houkuttelevampi vaihtoehto. Raidat ovat myös kestosuosikkejani juurikin näissä väreissä, mutta sen verran itseäni tunnen, että pystyn todennäköisesti vastustamaan tuota raitaneuletta. Mallistosta omistan pari vastaavaa vaatetta, nimittäin itselläni on tuota kauluspaitaa vastaava versio Gina Tricotista sekä hieman samanlainen kultainen kaulakoru Nellyltä. Mallistoon voit tutustua kokonaisuudessaan täällä. 

Löytyikö teille lemppareita tästä mallistosta? :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives