Habitat - Sisustajan paratiisi

Varoitus jo etukäteen, tämä postaus tulee sisältämään todella paljon kuvia ja toivottavasti myös inspiroivia sellaisia. Habitat on eurooppalainen sisustusliikeketju, joka rantautui Suomeen vuonna 2014. Ketjulla on yli 50 myymälää ympäri Euroopan ja Habitat onkin minulle tuttu Ranskan visiiteiltäni. Kummitätini Kaisan kanssa käymme Habitatissa aina ollessamme Nizzassa ja varmasti ensi kuun visiitillä käymme siellä myös. Tällä kertaa ei kuitenkaan tarvitsisi lähteä merta edemmäs kalaan, kun Suomen Habitat löytyy aivan käden ulottuvilta Helsingin Citycenteristä. Ei ollutkaan yllätys mitä kummieni joululahjapaketista löytyi, nimittäin Habitatin lahjakortti. Kävin tänään hieman kurkkailemassa valikoimaa, mutta päädyin kuitenkin lähtemään tyhjin käsin vaikka olisin ollut valmis kantamaan kaiken kotiin. Valikoima vain oli liian laaja, joten pohditaan vähintään yön yli mikä olisi oikea valinta.

Pidemmittä puheitta, nauttikaa!

IMG_8476

IMG_8477


Tämä kasvi lasivaasin sisällä on yksi erittäin vahva ehdokas myös meidän kotiimme. Ainoastaan paikka tälle on hieman avoinna, sillä olohuone mikä nyt olisi luonnollinen paikka, on hieman hankala, sillä tälle ei yksinkertaisesti ole paikkaa millään tasolla. Kuitenkaan sohvapöydälle tätä en viitsisi laittaa ja tietokonepöydällä tämä olisi vain tiellä. 

IMG_8478
IMG_8479

IMG_8480

Tämä aamiaistarjotin meiltä itseasiassa jo löytyykin. Ostin tämän jo hieman joulun jälkeen ja sitä on tullut käytettyä muutaman kerran. Harmi vain näin nörtin näkökulmasta, että tarjotin on näin pieni, sillä tälle ei vain mahdu aamupala + tabletti samaanaikaan, joten jommasta kummasta on aina luovuttava. Useimmiten se on toki ollut se aamiainen, joka on saanut väistyä tärkeämpien asioiden edeltä.

IMG_8483
Tämä sopisi keittiön tasolle koristeeksi

IMG_8484

IMG_8485
Jos kotiin vaikka kaivattaisiin lisää kynttilöitä...

IMG_8489

Tämä lasipöytä on myös upea! Itselläni on varastossa lasinen olohuoneen pöytä, mutta valitettavasti pöydän jalat ovat hieman kärsineet, joten pöydän tasapaino tuppaa olemaan hieman hukassa. Mikäli pöytään ei koske eikä sille laske mitään niin se olisi ihan fine, mutta valitettavasti hieman liian epäkäytännöllistä. Tässä lasisessa pöydässä myös mietityttäisi se, ettei tälle voisi koskaan laskea mitään ilman alusta, sillä lasi valitettavasti naarmuuntuu helposti. 

IMG_8490

IMG_8494

IMG_8495

Tämän ruokaryhmän suorastaan näkisin kummieni kodissa. Meidän keittiöön tämä olisi valitettavasti liian iso sekä meillä ei myöskään koskaan syödä oikeasti keittiössä. Yleensä poikkeuksen on tehnyt joulu, mutta nyt en osaa edes sanoa milloin keittiötä on oikeasti käytetty syömiseen. 

IMG_8497

IMG_8498

IMG_8499

Tämä puinen alunen (oikeasti kuulemma matto) on myös erittäin vahva kandidaatti. Sain tästä jo viimeksi vision pesukoneen päällä, sillä voisiko tuollaista nyt oikeasti käyttää mattona? Meidän kylppäri on tietysti vielä kaltevalla lattialla varustettu versio, joten tuskin edes toimisi siellä. Mutta niinkuin tässäkin, miksei tämä menisi myös juurikin vaikka esim. suojana pesukoneen päällä. Haaveilen kovasti myös tuosta laatikosta rasvoineen, mutta niiden kalliihko hinta on vielä toistaiseksi pitänyt ne kaupassa.

IMG_8500

IMG_8501

Tällaisia ihanuuksia Habitatissa oli tällä kertaa tarjolla. Mitkä näistä oli teidän suosikkeja ja oletteko päässeet käymään Habitatissa? Veikkaan, että kunhan kevät etenee niin taidan tehdä isomman visiitin tähän liikkeeseen ja toivottavasti saamme vihdoin kummitätini kanssa sovittua yhteisen shoppailuhetken. Ensin pitää vain saada jatkettua operaatiota eroon turhasta tavarasta, joka onkin jatkunut hyvällä tahdilla tämän kuun. Pikkuhiljaa pitäisi myös laittaa pystyyn sitä blogikirppistä, jotta lopuistakin vaatteista mm. pääsisi eroon. 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives