Voda Collagen Beauty - kauneusvesi

Kauneudenhoito ei ole aina pelkkää kosmetiikkaa ja tärkein elementti kauneudessa on yksi elämän peruselementti, nimittäin vesi. Vettähän tulisi juoda suositusten mukaan 2-3 litraa päivässä, jotta mm. aineenvaihdunta pysyy käynnissä sekä iho pysyy kimmoisana. Ihon kannalta tärkeä elementti on myöskin kollageeni, ja ihosta 75% onkin kollageenia. Kollageeni vaikuttaa myöskin luiden, lihasten sekä nivelten kuntoon. Ihmisen ikääntyessä kollageenikuidut eivät enää uusiudu, mikä puolestaan nopeuttaa ikääntymisprosessia. 

Voda Collagen Beautyssä vesi ja kollageeni yhdistävät voimansa ja yhdessä pullossa Vodaa onkin tarpeeksi kollageenia yhden päivän tarpeisiin. Vedestä löytyy lisäksi myös C-vitamiinia. Voda Collagen on siis varsinaisesti kauneusjuoma, sillä se tosiaan huolehtii ihon hyvinvoinnista. Vaikka Voda luokitellaan lähdevedeksi, siinä on silti ihana granaattiomenainen maku, joka oli ainakin minulle positiivinen yllätys. Ei liian makeaa, muttei liian mautonta. Minun täytyy tähän väliin myöntää, että olen harvinaisen huono juomaan puhdasta vettä ja turvaudun luvattoman usein Pepsi-Maxiin tai vähintäänkin hiilihapotettuu sitruunavichyyn. En myöskään osaa juoda vettä lasista, vaan vesi pitää aina juoda pullosta.

Itse pullon design on muuten mielestäni todella onnistunut. Kuinka tälläistä hempeän vaaleanpunaista pulloa vaan voi vastustaa? Vaikka kaikki pullot on jo juotu, nämä jäävät kyllä koristamaan treenikassiani sekä työpöytääni vesipulloina. 


20150319_165843

Vodaa myydään tällä hetkellä Hyvän olon tukussa 3,95 € kappalehintaan. Ainesosat: Lähdevesi, sokeri, hydrolysoitu naudan kollageeni (0,7 %), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), C-vitamiini.

Kokeilin tuotetta nyt kolmena päivänä putkeen ja ainakaan mitään näkyvää vaikutusta en havaitse tällä hetkellä. Toisaalta en ole (onneksi) vielä niin vanha, että kovin rajuja ikääntymisen merkkejä olisi havaittavissa, mutta vedenjuontia minun tulisi ehdottomasti parantaa jo ennen kuin on liian myöhäistä. 3,95 euron hinta on mielestäni myös hitusen korkea, vaikka kyseessä onkin erikoistuote. Mikäli hinta olisi euron edullisempi, se olisi mielestäni kohtuullisempi omalta kohdaltani mietittynä. 

Vielä plussat ja miinukset selkeämmin:

+ Kaunis ja houkutteleva design
+ Raikas ja kevyt maku
+ Ravintoarvoiltaan hyvä
+ Sopivan kokoinen

- Hieman korkeahko hinta
- Saatavilla toistaiseksi vain nettikaupasta

Kaikenkaikkiaan olen oikein tyytyväinen kuitenkin kokeiluun, sillä vaikken huomaakaan ihossani mitään merkittävää muutosta kokonaisessa kolmessa päivässä, ainakin olen nyt kiinnittänyt huomiota vedenjuontiini eri tavalla. 

Onko teillä kokemuksia kollageenivesistä ja miten pidätte ihonne hyvässä kunnossa?

Postaus on toteutettu yhteistyössä Oy NHS - Nordic Health System Ab:n kanssa
 1. Haha luin ensin " Vodka" ja mietin hetkinen.. mites se voi olla kauneusvesi :D muttamutta.. Oletko vielä jatkanut tuotteen käyttöä? Kiinnostaisi tietää onko tästä oikeasti apua johonkin, vai onko sellainen höpöhöpö juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh Vodkaahan tässä vedellään ;D Mulla oli tosiaan vaan nää 3 pulloa, jotka join peräkkäisinä päivinä enkä huomaa mitään eroa entiseen. Tosin en tiedä millainen ero mun pitäisi huomata, kun iho on edelleen hyvässä kunnossa. En jatkanut tämän käyttöä vaikka maukasta vesi olikin. Oletan myös, että vaikutuksia huomaisi toki paremmin (jos niitä tulisi) jos jatkaisi käyttöä pidempään kuin sen 3 päivää :)

   Poista
 2. Kyllä näitä on paikallisessa ekokaupassa ollu kuukauden päivät ainakin meillä päin :) eli ei pelkästään verkkokauppamyynnissä

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives