Herkkuaamiainen

Aamuista on näin kevään myötä tullut jopa lempiajankohtani. Herääminenkään ei tuota enää ylitsepääsemättömiä vaikeuksia ja heräilenkin yleensä jo yhdeksän aikaan. Vielä talvella nukuin helposti kymmeneen tai yhteentoista ja 9:30 herääminen oli jo todella aikaista minulle. Ilmeisesti valon määrä vaikuttaa tähän, vaikka makkarissa onkin tehokkaat pimennysverhot eikä valoa juuri tulvi sisään aurinkoisellakaan säällä. 

IMG_8444


Eilen töissä ollessani päätin tehdä täksi aamuksi oikein herkkuaamiaisen hedelmälautasen muodossa. Lautanen sisälsi päärynää, kiiviä sekä banaani eli kaikkea mukavasti naposteltavaa. Lisäksi olin ostanut vielä pari croissanttia, joihin olen täysin koukussa. Onneksi ensi kuussa pääsen Ranskaan nauttimaan oikeista croissanteista. Tunnetusti kummisetäni käy joka aamu leipomossa hakemassa pari baguettia sekä croissantteja. Herkkulautasen nautin samalla katsellen Vampyyripäiväkirjoja, johon olen nyt koukuttunut kun sain Gossip Girlin katsottua ja Pretty Little Liarskin jäi tauolle. Kyseisen sarjan kauden viimeinen jakso oli kyllä muuten ehkä suurin kusetus koko sarjan aikana. Onko teistä muuten joku katsonut sen ja mitä olitte mieltä?

IMG_8452

Aamiaisen jälkeen jäi vielä aikaa toki tämän postauksen tekemiselle, mutta myös WoWin parissa sain kulutettua muutaman hetken. Onneksi kyseisessä pelissä ei ole ihan hirvittävästi tällä hetkellä tekemistä, joten raidien ulkopuolella hahmot voi jättää turvallisesti afkiin ja keskittyä välillä myös muuhun iltaisin, kuten esimerkiksi juuri Vampyyripäiväkirjojen katseluun. Treenaaminenkin on ollut hieman jäissä, sillä aktiivinen tankoilu sai kropan niin jumiin ja kämmenet rakoille, ettei mistään yksinkertaisesti tule mitään. Sunnuntaina tankotunnilla huomasin kuinka jumissa kroppa onkaan ja miten ihmeellisistä paikoista voikaan löytyä uusia lihaksia. 

IMG_8453

Tänään on tiedossa hieman PT-hommia Fressillä sekä mahdollisesti viimeinen jääkiekko-ottelu tälle kaudelle ainakin Bluesin otteluissa. Pudotuspelit ovat nimittäin käynnissä ja Blues on omassa ottelusarjassaan 3-0 tappiolla. Nyt edessä olisi siis voitto tai kuolema. Itselläni oli varsin kovat odotuksen Bluesin menestymiselle tänä keväänä, mutta tähän mennessä peliesitykset ovat olleet suorastaan karmivia. Blues on tehnyt yhden maalin kolmessa pelissä ja on sanomattakin selvää, että enemmän pitäisi tehdä. Noh, toivottavasti Blues saa revittyä edes tästä yhdestä pelistä sen voiton niin ei tarvitse lähteä kesälomalle täysin surkealla esityksellä. Surkea esitys onkin ollut ellei sitten Blues toista ihmettä ja nouse tälläisestä tappiosta vielä voittoon.

Noh nyt on kuitenkin aika alkaa valmistautua trainerhommiin, joten kivaa torstaita kaikille! :)
 1. Katoin yöllä ton PLL 5 kauden päätösjakson ja olin ihan pettynyt!! sillai oikeesti? Miks näin? Lähinnä nauratti se,että kuinka niillä voi muka olla noin huono zäkä.. :DD

  Ihania kuvia! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans niin pettyny, ettei sanat ees riitä. Toi oli ehkä paskin mahollinen ratkasu. Kiva, että nyt tiietään vihdoin kuka on A kuitenkaa tietämättä sitä. Aluks teki mieli lopettaa kattomine jo tähän, mut kuitenki tulee katottuu sit ku alkaa taas uuestaa :D

   Poista
  2. Mä en pysty lopettaan, kyllä PLL on sen verran mun yöunia vienyt,että kattomista on pakko jatkaa! :D
   Katon siis jaksot yleensä keskellä yötä, jollon saa parhaat A:n pelkäyskohtaukset xD

   Poista
  3. Joo no emmäkää kyl oikeesti, kunhan kiukuksissani mietin sitä :D Oliko sulla veikkauksia A:sta? Veikkaan et toooooodella harva näki ainakaa tätä vaihtoehtoo maholliseks.

   Poista
  4. Veikkaan edelleen Melissaa, kun tuntu hassulta, et miks se olis soittanu niitten vanhemmille keskellä jaksoa ja sitten kun A:ta näytettiin niin sain siitä kyllä vibat et se olis nainen .. Siis vaan mun arvauksia ja veikkaan et Andrew auttaa sitä jollain asteella :O

   Poista
  5. Melissa on munkin listalla keikkunut mukana pitkään ja ehottomasti joku sellanen, joka on ollu sarjassa mukana alusta saakka. Siks tää koko kuvio tällä hetkellä ehkä ärsyttääkin ku tästä henkilöstä ei oo mitään tietoa ja muutenki koko kuvio tuntuu tosi epäloogiselta. Etenkin se, että miten tähän tilanteeseen on voitu päätyä on suuri mysteeri, joka nyt ehkä selviää sitten joskus. Veikkauksiin kuuluu myös, että A-tiimissä on tosiaan useampiakin henkilöitä, mutta "pää"-A on se suurin mysteeri.

   Poista
  6. Lisäyksenä vielä mitä oon miettiny A:sta, että jossakin koulun tapahtumassa A kävi mun mielestä lunastamassa takin Arian mutsilta Ellalta narikasta ja siinä kohtauksessa Ella ei käyttäytyny mitenkään kummallisesti eli sen perusteella se ei ehkä sit ois kukaan niin tuttu. Tiedä näistä sitten :D

   Poista
 2. Ihana aamiainen! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives