Kirpparilöytöjä pitkästä aikaa

Ostelen nykyään suurimman osan vaatteistani kirppareilta, sillä miksi maksaa joskus jopa uusista vaatteista enemmän? Olen monesti tehnyt todella edullisia löytöjä pilkkahintaan eikä tämäkään ollut poikkeus. Selailen usein Facebookin kirppariryhmiä ja olen niissä myös myynyt omia vaatteitani pois. Yleensä näissä ryhmissä kaupankäynti on vähintäänkin vaikeaa kun aina itse myydessä pitäisi ottaa miljoona kuvaa päällä ja kahden euron toppi saatetaan varata pariksi viikoksi, kun "mä mietin vielä" ja loppujen lopuksi kaupoista ei kuitenkaan tule mitään. Itse en moisia miettimisiä harrasta ja silloin kun jotain kivaa bongaan, laitan heti viestiä myyjälle ja teen selväksi, että tulen tuotteen myös asap hakemaan. Tälläkin kertaa toimin näin ja en voisi olla onnellisempi. Mitä siis löysin?

IMG_8433

IMG_8432

Jep, upouudet Hollisterin verkkarit 10 €:n hintaan, ei paha vai mitä? Olin näitä jo pitkään himoinnut, mutta alkuperäinen hinta verkkareista sekä hankala saatavuus osoittautuivat liian isoiksi esteiksi. Onneksi kuitenkin bongasin nämä, vaikka aluksi pelkäsinkin, että joku nopeampi nämä silti ehtii noutaa, vaikka ilmoitinkin ostohaluista ensimmäisenä. 


IMG_8436


IMG_8443

Väriä näissä ainakin piisaa ja zonessakin sain kommenttia vaatteistani, että noudatan ainakin nimimerkkini vaatimaa ideologiaa kun kaikki on pinkkiä päästä varpaisiin. Niille jotka eivät tiedä niin zonenimimerkkini on siis Pinxu. Ihan alunperin nimimerkkini oli ircissä PinkCat`, mutta myöhemmin se vääntyi tähän nykyiseen muotoon tai Pinxediksi. 

Pääsiäisenä Kaapelitehtaalla on tiedossa iso kirppis, jonne ajattelin suunnata. Siellä on myös bloggaajakirppis, mutta yleensä niissä myydään kaikkea vähintään 20 € / kpl - hintaan, joten sen jätän suosiolla väliin. Kirpparilla ehkä huonoin myyntiargumentti on se, mitä itse aikoinaan olet maksanut jostain vaatteesta. Merkkituotteet nyt ovat asia erikseen, mutta jostain Ginan rytkystä aivan turha kommentti. 

Voisin kyllä tarinoida varsinkin nettikirppareiden kauhuista pitkän tovin, mutta kaikkien onneksi aika ei tällä kertaa riitä siihen, sillä ihanainen ässä ja kalatiski kutsuu jo minua. Ihanaa keskiviikkoa kaikille! :)
 1. Vau, Mahtava löytö! Itsekkin facebookin kirppariryhmiä usein selailen, mutta harvoin sieltä olen mitään löytänyt saatika ehtinyt ensimmäisenä varaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siellä saa olla kyllä heti olla varaamassa, jos meinaa jotain saada :/ Onneksi usein on iltavuoroja niin päivisin kerkeää päivystelemään näitä ja joskus käy tuuri!

   Poista
 2. Mahtava löytö! Itse olen liittynyt muutamaan kirppikseen facebookin kautta ja monta kertaa olen ihan ns tavallisella kirpparilla tavaroitani myynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko löytäny hyvä facekirppareita? Jos oot niin vinkkejä vaan tulemaan. Noi mun vaihtoehdot on välillä melkosia lastentarhoja :D Itekin oon parilla koittanut myydä eurolla vaatteitani, mut sillon on tullu vaan kyselyitä että mikä vika tässä on ku on niin halpa tai sitten on koitettu tingata jollain 20 sentillä vastaavasti :D

   Poista
  2. Olen liittynyt oman kuntani kirppistelyryhmään ja pariin merkkituoteryhmään :)

   Poista
 3. Mä ennen shoppailin suurimman osan vaatteista kirppareilla. Mun mielestä tarjonta ja laatu on mennyt täällä Lahden seudulla tosi paljon huonommaksi kuin aikaisemmin noilla itsepalvelukirppiksillä sekä hinnat moninkertaistuneet. Netti- ja Facekirppiksiä olen tähän asti suosinut, mutta tosissaan yksi 35€ vaatepaketti ei ikinä, koskaan tullut minulle ja siitä on tehty rikosilmoitus, koska myyjä ei vastaa viesteihin, pakettia ei näy ja mun rahat menivät sinne -toivottavasti oikeus tän jutun joskus ratkaisee ja saan rahani korkoineen takaisin. Mulla siis vähän nettikirppistely loppui seinään ja tähän, koska en pysty millään noutamaan vaatteita esim. Helsingistä joka viikko ja satoja onnistuneita kauppoja olen aiemmin tehnyt ihan ulkomailta asti. Harmi, että joku pilaa homman pissimällä silmään. :( Mä en viitsi viedä omia vaatteita kirppikselle, koska täällä on niin sikahintaiset loossivuokrat, että aika paljon saisi myydä päästessää omilleen ja varastelu on iso haittapuoli. :S

  Mutta mahtava löytö sulta tuo Hollisterin collaripuku! :)

  http://lifewithsallas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulisin, että taidetaan olla samassa ryhmässä, koska muistan nähneeni sun postauksen siellä seinällä tästä aiheesta :/ Toivon myös, että saat rahasi takaisin. Mulle on onneks aina tosiaan käynyt hyvin, ja en koskaan mitään arvokkaampaa ottais postituksella, ees yli kympillä. Toisaalta mulla onkin se, että tosi moni kiva juttu on nimenomaan pk-seudulla tarjolla, jolloin pääsee hakemaan.

   Itsekin haluaisin myydä vaatteet ihan muualla kuin tuolla facekirpparilla, mutta oon huomannut että kaikesta säädöstä huolimatta sieltä saa paremmat rahat itse (säädön takia kyllä ihan ansaittua) ja osa tavarasta menee ihan nätisti ja ne tullaankin joskus noutamaan :D Muistan, kun koitin yhtä mekkoa myydä kahdella eurolla Jäähallin kirppiksellä eikä kelvannut kenellekään, mutta loppujen lopuksi joku maksoi siitä 15 euroa tuolla facekirpulla. Mulla oli kans yks loossi yhden viikon, jonka onneksi voitin arvonnasta, sillä sain sieltä ihan sairaan huonot rahat viikon aikana eikä mikään menny kaupaks vaatteiden edullisesta (max 2e) hinnasta sekä hyvästä kunnosta huolimatta.

   Jos liikut pääsiäisenä stadissa niin käy kurkkaamassa Kaapelin kirppis, sinne oon itsekin menossa! :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives