Victoria's Secret showergels

Siitä lähtien kun ensimmäisen kerran ostin VIctoria's Secretin suihkugeelin, olen ollut koukussa niihin. Ensimmäiset valintani olivat Pure Seduction sekä Coconut Passion ja Pure Seduction onkin ehdottomasti näistä lempparini. Aiemmat suihkugeelini ostin laivalta ja painiskelinkin pitkään sen ongelman kanssa, kun näitä ei mistään nettikaupasta tuntunut saavan. Bodymistejä on kyllä kaupat pullollaan (myös Glitterit), mutta näitä suihkugeelejä sai metsästää. 

Onneksi kuitenkin Bangerheadilta löytyy kattava valikoima näitä suihkugeelejäkin, joten enää ei tarvitse stressata. Tilasin samalla myös pidennyksilleni sopivan hoitoaineen, jota saa myöskin edullisemmin täältä kuin Sokos Emotionista. Alunperin minun piti tilata vain uusi Pure Seduction, mutta kun sain alennuskoodin sekä ilmaisen toimituksen niin päädyin sitten ottamaan samaan tilaukseen myös pari uutta tuttavuutta. 

IMG_8359

Total Attractionissa tuoksuvat lilja sekä kirsikankukka ja tämä on näistä ehdottomasti toinen suosikkini. Pure Seductionissa tuoksuu puolestaan luumu sekä freesia. Pure Daydreamissa taasen tuoksuu orkidea sekä herukka. Jokaisessa on siis oma viehätyksensä ja onneksi kaikki valinnat olivat tuoksunsa puolesta onnistuneita. Vaikka näillä onkin hintaa hieman enemmän kuin tavallisella markettisaippualla, ovat nämä kestäneet käytössäni pitkään, joten hinta ei kuitenkaan kirpaise liikaa. Coconut Passion nyt toki päätti ilahduttaa minua aukeamalla salikassissa ja valuttamalla yli puolet sisällöstään sinne, mutta kuitenkin. 

IMG_8363

IMG_8364


Näillä tuoksuilla saa mukavasti pientä arjen luksusta aikaan ja suihkuhetkestä tuleekin asteen mukavampi näiden myötä. Kylppäristä löytyy myös 6 erilaista Bodymistiä sekä 3 vartalovoidetta näiden kaveriksi, joten taidan välillä hemmotella itseäni vähän liikaakin. 
 1. Eihän tuollaisilla voi koskaan hemmotella itseään liikaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä harvinaisen totta :) Jos ei hemmottele itseään niin ketä sitten!

   Poista
 2. Oii VS:n bodymistit ovat olleet mulla ahkerassa käytössä ja osittain myöskin vartalovoiteet, mutta suihkugeelejä ei ole tullut vielä testattua. Täytyy varmaan kyllä hemmotella itseään myös niillä.. :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä suosittelen ehottomasti näitäkin! En voi tässä edes hehkuttaa tarpeeksi kuinka ihana toi Pure Seduction on :D Se on vaan niin hyvä!

   Poista

Designed by FlexyCreatives