Home pics with Canon EOS 1100d

Kuten olen kertonut, minulla on ollut pitkään aikomuksena hankkia uusi kamera ja tällä kertaa oikeasti kunnollinen sellainen. Eilen haaveeni toteutui, sillä hankin itselleni uuden Canon EOS 1100d- järjestelmäkameran. Ihan uusi laite ei ole, vaan ostin sen käytettynä 150 euron hintaan Facebookin kirppariryhmästä. Alunperin olin suunnitellut sijoittavani täysin uuteen, suht edulliseen kameraan ja olin jo oikeastaan päätynyt Canonin EOS 1200d- malliin. Onneksi kuitenkin näin tämän, sillä jo nyt tiedän, että tämä oli tähän tilanteeseen parempi ostos. En nimittäin aiemmin ole omistanut järkkäriä, joten tällä on hyvä harjoitella sekä EOS 1100d on 1000x parempi kuin vanha kamerani. Eniten innoissani olen kameran valovoimaisuudesta, sillä vanhalla kameralla täällä sisällä ei pystynyt kuvaamaan ollenkaan ellei ulkona paistanut aurinko täydeltä taivaalta. Nyt sekin on siis mahdollista, jes!

Ihan koko ohjekirjaa en vielä saanut selattua läpi, mutta räpsin täältä kotoa muutaman testikuvan. Onneksi kamera on sen verran aloittelijaystävällinen ja Canon on edes vähän tuttu, joten ihan tuntemattomilla vesillä ei liikuta. Huomaatteko eroa vanhoihin kuviin jo näiden perusteella?

IMG_8350

IMG_8352

Tämä nurkka on muuten oikeasti tosi pimeä, sillä tähän ei paista aurinko ollenkaan ja vanhalla kameralla tätä kohtaa oli turha koittaa kuvata. Nyt kuitenkin sekin onnistui ihan ok.

IMG_8354

IMG_8355

IMG_8356

IMG_8358

Lienee jo sanomattakin selvää, että tälle tytölle iski hirveä kuvausvimma. Nyt kun on kunnon kamera, pitää hommata vielä ainakin jalusta sekä kaukolaukaisin, että voin vihdoin myös ottaa asukuvia tänne blogiin. Nyt kun tulee kevätkin, niin töihinkin tulee lähdettyä ehkä muissakin vaatteissa kuin verkkareissa. Onneksi Oulun reissulta tuli tehtyä muutama vaatelöytö sekä muutama kosmetiikkajuttu on vielä esittelemättä täällä blogin puolella juurikin siitä syystä, kun kuvaaminen ei aina ole ollut olosuhteiden puolesta mahdollista. 

Nyt siis jatkamaan kameran ihmettelyä ja palaillaan taas uusien, parempien kuvien merkeissä. Kivaa viikonloppua kaikille! :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives