Laserhippa pistää vipinää nörttinuoriin

23.3.2006
Löysin tämän tulostetun artikkelin siivoillessani kaappejani. Kyseessä on siis Vartti-lehden Megazoneaiheinen artikkeli vuodelta 2006 ja tällöin omaa zoneharrastustani takana oli n. vuosi. Hieman ovat ajat muuttuneet noista, sillä nykyään todella monella on luotettava askelmittari tai aktiivisuusranneke mukanaan joko ihan ranteessaan tai älypuhelimessa. Liikunnalliset pelit ovat myös yleistyneet teknologian kehittyessä.

Megazone ei ole harrastuksena muuttunut, vaikka liiviteknologia onkin kehittynyt. Pelimuotoja on tullut kehityksen mukana lisää, mutta onneksi perusidea on pysynyt samana. Laserhippa on aina ollut minulle mieleinen liikuntamuoto, sillä inhoan juoksemista. Zonessa en huomaa käytännössä juoksevani ja sykkeet huitelevat usein pelin aikana 180+ paikkeilla, todella korkealla siis. Jos siis haluat yhdistää liikunnan ja hauskanpidon, suosittelen Megazonea!
 1. Heeii, mun blogissa on sulle haaste, jos et oo viel tehny. :)

  http://essiikaroliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, tää on itseasiassa neljäs, mutta ei anneta sen häiritä :) Faktojen keksiminen menee kyllä varmaan vaikeeksi, mut koitetaan!

   Poista

Designed by FlexyCreatives