OOTD 12/4/2015

Tänään on ollut varsinainen juhlapäivä, sillä läheisten syntymäpäiviä osuu kolmen päivän sisälle neljä kappaletta. Piipahdettiin nopeasti tänään äitini luona juhlistamassa pikkusiskoni 7-vuotissynttäreitä. Pikku prinsessa sai minulta lahjaksi uuden Bellen puvun kaunottaresta ja hirviöstä, sillä vanha oli käynyt pieneksi ja kirpparilta löytyi sopiva uusi versio 7 euron hintaan. Äitini koitti kovasti väittää, että mekko olisi liian pieni, mutta ihan sopivahan se kuitenkin oli. 

Mukana synttäreillä oli sekalainen valikoima sukulaisia sekä naapureita lapsineen. Melua ja riemunkiljahduksia riitti lasten pöydässä ja meidän hieman vanhempien pöydässä sumplittiin mm. tulevaa Nizzan matkaa. Kummiemme kanssa pähkäilimme, mitä kaikkea hullua kummitytöt ehtivät keksiä sillä aikaa kun olemme yksinään asunnolla Ranskan puolella (käty!) ja pelottelimme kaikilla kauheskenaarioilla. Eiköhän me kuitenkin ihan nätisti siellä olla ja kummejamme odottaa todennäköisesti kunnollinen iltapala, sillä he tulevat vasta iltalennolla perästä.

IMG_8586

IMG_8591
Paita Zara / Farkut Gina Tricot/second hand

IMG_8599
Korut Gina Tricot

Isäpuoleni pääsi tuttuun hommaan myös vierailuni aikana, sillä hän on luotto asukuvaajani. Paikka oli tuttu kulmaus vanhempieni makkarissa ja viimeksi itseasiassa asussa taisi olla mukana samat housutkin. Nämäkin ovat muuten kirpparilta peräisin ja hintaa taisi olla se 4 euroa. Tällä kertaa kamerana toimi oma uusi järkkärini Canon EOS 1100D, johon olen ollut kyllä äärimmäisen tyytyväinen. Kuvia tulee otettua ihan eri tahtiin, kun enää ei tarvitse kirota valovoimaisuuden puutetta. Kunhan kamera tulee pikkuhiljaa tutuksi, lähden varmasti seuraavaksi objektiivi ostoksille ja runkoja voidaan sitten katsella joskus myöhemmin. 

Itse asun koitin pitää mahdollisimman rentona, mutta kuitenkin tyylikkäänä. Päälle valikoitui rennot, mutta värikkäät farkut neutraalin yläosan kanssa. Kyseessä ei kuitenkaan olleet mitkään sen suuremmat juhlat. Asua piristin hieman koruilla, sillä itse vaatteet olivat yksinkertaiset. 

Mitäs tykkäsitte tämän päivän asusta? :)
  1. vitsi toi sun jalka taipuu pelottavasti tossa kuvassa : D

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives