Kaapelin kirppis - Mitä sieltä löytyi?

Pääsiäisenä järjestettiin yksi Suomen suurimmista kirppistapahtumista - Kaapelin kirppis. Kirpparille odotettiin tuhansia kävijöitä ja jo ensimmäisenä päivänä jonot Kaapelitehtaalle olivat huikeat. Saavuimme ystäväni Jarnan kanssa ajoissa paikalla, sillä itse haluan aina olla heti kirpparin avautuessa paikalla. Eihän siellä myöhemmin välttämättä ole enää mitään myytävää. Vaikka jonossa seisoi satoja naisia ennen meitä, olin yllättynyt kuinka oltiin silti vartissa sisällä. Toisekseen valtava naislauma osasi käyttäytyä melko hyvin ja pahimmilta tuuppimisilta vältyttiin. 

11033002_1570059296603718_755474499_n

Aina kun lähden kirpparille, en lähde koskaan hakemaan tai etsimään mitään tiettyä. Kuinka kirpparilta tosiaan voisikaan tehdä juuri tiettyä löytöjä ellei ihmeellisellä tuurilla? Käteistä yleensä varaan mukaan muutamia kymppejä kirppariystävällisesti kolikoina ja tälläkin kertaa olin varustautunut kolikkopussilla. Kokeneena kirppiskävijänä lähdin myös matkaan ison tyhjän laukun sekä muovikassin kanssa. Helpottaa sitten saaliin kanniskelua. Ystäväni Jarna oli selkeästi vielä aloittelija kirpparilla, sillä hänellä oli mukanaan vain pieni laukku. 

Niin, sitten niihin itse löytöihin. Hollisterin farkut ovatkin jo vilahdelleet täällä blogissa ja kyseiset farkut löysin samasta pinosta näiden Victoria's Secretin joogahousujen kanssa. Farkuilla oli hintaa 4 euroa ja näillä 5 euroa. Nämäkin missasin ensimmäisellä penkomiskerralla, mutta onneksi nappasin nämä mukaani, sillä nämä ovat ihan superhyvät jalassa. 

IMG_8614
Bruka Design Snacks-kippo 2 €
Mitä tämä oranssin värinen kippo tekee meidän keittiössä? Siinä onkin hyvä kysymys. En erityisemmin tykkää oranssista, mutta kun näin tämän sopivaan hintaan eräällä pöydällä, pitihän se ihan sympatiasta ottaa mukaan, kun muitakin tämän sarjan tuotteita omista. Kävimme eilen mummini kanssa Sellon Olivassa ihastelemassa tämän sarjan Godis-kippoja harmaina ja se onkin varmasti seuraava hankintani. Lisäksi tarkoituksena on myös hankkia saman sarjan Popcorn-kulho harmaana, kunhan niitä vain tulee lisää Olivaan.

IMG_8616
Magazine-kotelo 2 €

Tätä lehtitelinettä olen vilkuillut joskus aikoinaan monessakin paikassa, mutta en ole sitä koskaan aiemmin raaskinut ostaa korkean hintansa takia. Nyt tämä kuitenkin oli tyrkyllä kahdella eurolla, joten olihan se otettava. 

IMG_8617

Uutta luettavaakin löytyi ja näistä maksoin 1 € / kpl. Edullista ja hyväkuntoista luettavaa. Nälkäpeleistä omistan ainoastaan viimeisen osan, sillä kakkosleffan jälkeen en malttanut olla lukematta tarinan loppua. Tietysti elokuvassa siitä tulee hieman erilainen varmasti, mutta ompahan luettu ainakin siitä kirja ennen elokuvaa. Kunhan saan nämä itse luettua, kiikutan nämä omaan tulevaan myyntipöytääni Jäähallin kirppikselle, jonne olen suunnitellut meneväni tässä kevään aikana. Ostin myös pikkusiskolleni syntymäpäivälahjaksi prinsessa Bellen puvun seitsemällä eurolla, joka oli välittömästi hitti. 

Vähään aikaan en olekaan mitään vaatteita uutena ostanut, mutta eilen mummini kanssa eksyimme Stadiumiin ja noh, jotainhan sieltä tarttui mukaan. Ne kuitenkin esittelen myöhemmin, mutta Instan puolella uutuuksia voi jo kurkistella etukäteen.

Kävikö teistä kukaan Kaapelin kirppiksellä ja jos kävitte, löytyikö jotain mieleistä? Mitä olette yleisesti mieltä kirppareista? :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives