Myöhästyneet valmistujaislahjat

Valmistujaislahjalistallani oli paljon kodin tavaraa, sillä pakkohan se on myöntää, että näin vanhemmaksi tullessa arvostaa sitä omaa kotia ihan erilailla. Sisustamisesta ja sen suunnittelusta on tullut itselleni suuri intohimo, mutta toistaiseksi vielä rahallisesti kaikista suurimpien haaveiden toteuttaminen on ollut mahdotonta. Kotiimme on kuitenkin alkanut ilmestyä jo hieman laadukkaampaa tavaraa pelkän Ikean sijaan pikkuhiljaa. Ei sillä, että Ikeassa olisi mitään vikaa. Suurin osa meidän kalusteista on sieltä ja esimerkiksi unelmieni sohvat olisi Ikeasta. Luin vain vähän aika sitten artikkelin jostain höpöhöpö-lehdestä siitä, mitä kaikkea 30-vuotiaan kodissa tulisi olla. Sinne eivät enää Ikea-kalusteet mahtuisi ja kirjahylly pitäisi olla värijärjestyksessä sekä sängyssä olla sängynpääty. Näitä jäin hieman ihmettelemään, että miksi ihmeessä. Meidän kirjahylly on tosin jo värijärjestyksessä, sillä kaikki Aku Ankan taskukirjat ovat luonnollisesti selkämysjärjestyksessä, mutta jotenkin minusta tuntuu ettei taskareita nyt lasketa tähän kategoriaan... Onneksi ei myöskään olla vielä kolmekymppisiä ja muutenkin tällaiset höpöartikkelit voi jättää ensi kerralla suosiolla lukematta.

Kummini kutsuivat itsensä meille yllätyskylään torstaina ja pieni paniikkihan siinä pääsi syntymään, kun asunto ei ollut ihan kaikista siisteimmässä kunnossa. Pikaimurointi ja pölyjen pyyhkiminen onneksi auttoi luomaan edes säädyllisen kuvan. Tuomisinaan heillä oli kaksi myöhästynyttä lahjaa, joista toista odotin jo kuumeisesti. 

IMG_8506

IMG_8511

IMG_8513

Tämä äärimmäisen kaunis paketti on peräisin kummitätini lempiliikkeestä Naantalista, jonne hän kuulemma pakottaa kummisetäni jokaisella reissulla enkä paketista päätellen epäile yhtään että miksi. Voisin kuvitella, että minäkin haluaisin siellä käydä. Tämä oli kyllä ehkä yksi kauneimmista paketeista, jonka olen koskaan saanut. Sisältä sitten paljastui:

IMG_8521

tähtilautasliinoja! Tähtivillitykseni on ilmeisesti levinnyt muidenkin sukulaisten tietouteen ja kun esittelin kodistamme löytyviä tähtikuvioita kummeilleni, tajusimme että niitähän löytyy oikeasti jokaisesta kotimme huoneesta. Jep, olkkarista, makkarista, eteisestä ja etenkin keittiöstä. Onpahan sitten ainakin yhteinen teema, jota noudattaa jatkossa. Äitini osti meille uudet tähtikuvioiset sohvatyynyt joululahjaksi ja vähän aika sitten hän linkkasi minulle Askon kuvaston, jossa oli myös kaikkia ihania tähtijuttuja, mutta onneksi sain hillittyä itseni vielä toistaiseksi. 

IMG_8515

IMG_8517

Toinen lahja tuli ilman pakettia, mutta tätä tiesinkin odottaa. Lautasliinat olivat täysi yllätys, sillä kummini halusivat hyvitellä viivästynyttä toimitusta. Kyseessä on siis Lexingtonin patakinnas, jotka olivat olleet loppu valmistujaisteni aikaan. Kummisetäni oli hieman ihmeissään kun kerroin, että aion vältellä tämän käyttöä viimeiseen saakka, mutta hei, mitä sitten kun tämä menee yhtään likaiseksi? Näin jo mielessäni kananrasvat kauniilla kintaalla ja sitä sitten roikkumassa keittiössä, ei hyvä.. Parempi vain käyttää jo valmiiksi nuhjuisia ja käyttää tätä sitten vain siististi. 

Mitä piditte näistä lahjoista? Mitä elementtejä te käytätte sisustuksessa? 

Muistakaa myös osallistua käynnissä olevaan arvontaan täällä! :)
  1. Tosi ihania lahjoja sait! :) Ihannonin sisustuksessa simppeliä vaaleaa värimaailmaa ja tykkään että kaikki sointuu yhteen. Tosin näin alle vuoden omillaan asuneena opiskelijana en koe omaa kotiani välttämättä ihanteideni mukaiseksi, mutta ainakin se on toimiva :) Ehkä joskus tulevaisuudessa sitten saan sen täydellisesti sisustetun ja tekstiileiltään yhteensopivan kodin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäät ilmeisesti sitten ainakin suht samoista jutuista kuin minäkin ainakin värien suhteen :) Värejä saisi toki olla enemmänkin ja esimerkiksi joku hento vaaleanpunainen (ei liiaksi kuitenkaan) voisi sopia. Siitä kun tulisi helposti liian lälläri-vaikutelma :) Opiskelijana ja vastavalmistuneena joutuu kyllä hieman soveltamaan sisustusratkaisuja, mutta onneksi sekään vaihe ei kestä ikuisesti. Kirppareilta tein taas hyviä löytöjä myös sisustukseen ja vielä todella edullisesti!

      Poista

Designed by FlexyCreatives