Lomakuvat: Phone edition

Huhhuh, nyt on lomalta palattu ja ensimmäiset työpäivätkin on saatu pois alta. Lomahan loppui lauantaiyönä klo 23, mutta työt kutsuivat heti sunnuntaina ja siellä olikin kaaos valmiina odottamassa lomalaista. Eilinenkin meni pakollisia juttuja sekä töitä hoidellessa, joten nyt on ensimmäinen tilaisuus oikeasti istahtaa alas ja alkaa purkamaan lomakuvien loputonta saldoa. Paljon uutisiakin olisi tiedossa, mutta aloitetaan nyt tästä tällä kertaa :) 

Kollaasi1
1) Lentokentällä ylihintaista aamupalaa 2) Alpit lentokoneen ikkunasta 3) Tuttu aamupala jokaiselta aamulta, lasillinen Perrieriä sekä patonkia 4) Paikallisessa marketissa oli ihana kukkatiski

Kollaasi2
1) Kävelykierros Antibesin niemellä 2) Macarons-puu paikallisessa leipomossa 3) Jopa minä suostuin antamaan macaronseille uuden tilaisuuden ja kyllä kannatti, olivat niin hyviä! 4) Massenan aukio Nizzassa shoppailupäivänä

Kollaasi3
1) Hyvää ruokaa 2) Lisää hyvää ruokaa. Matkalla tuli syötyä paljon ja yhteenkään pettymykseen emme törmänneet. 3) Vappua juhlimme paikallisilla viinimessuilla. Maisteltavaa riitti ja kotiin viemisiksi löysimmekin monta pulloa. 4) Kävimme juhlimassa Eerikan syntymäpäiviä La Napoulen kauniissa rantakaupungissa. Tänne ehdottomasti uudelleen.
Lisää kuvia reissulta on tulossa sekä Instagramin puolelta löytyy jo muutama muukin otos reissulta. Järkkärin kuvat vaativat hieman enemmän työtä ja tässäkin oli vain pieni pintaraapaisu itse lomasta. Saatte siis varautua ihanan aurinkoisiin kuviin Ranskan Rivieralta. Matka oli kyllä kaikkea mitä odotimme ja pieni loma ulkomailla teki erittäin hyvää kaikille. Toivottavasti pääsen pian taas uudelleen Ranskaan, sillä tällä reissulla rakastuin maahan lopullisesti. To be continued!

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives