Cap D'Antibes - Kierros Antibesin niemellä

Reissussa ollessamme päiviimme kuului paljon kävelyä ja matkamme kolmantena päivänä kävimme kiertämässä Antibesin niemen kävellen. Matkaa tuli yhteensä muutama kilometri ja aikaa kului melkein enemmän kuvien ottamiseen kuin itse kävelemiseen. Olen joskus aiemminkin kiertänyt saman kierroksen, mutta tällä kertaa matka tuntui paljon lyhyemmältä. Johtuneekohan sitten omien elintapojen muutoksesta (lue: treenaamisesta), kun matkat tuntuivat entisten loputtomien taipaleiden jäljiltä lyhyiltä. Askelmittariin kertyi lähes poikkeuksetta yli 15000 askelta per päivä, eikä tämäkään ollut poikkeus.

IMG_8651

IMG_8658

IMG_8663

IMG_8665

IMG_8666

Antibesin niemellä ei ole itsessään mitään sen ihmeellisempää nähtävää kuin upeat maisemat sekä Eilen Rocin kartano, joka oli valitettavasti suljettuna sinä päivänä, jolloin olimme kävelemässä. Kartano oli jonkun herrasmiehen vaimolleen rakentama, sillä hän halusi rakentaa rakkaalleen niemen upeimman kartanon. Ilmeisesti tiluksilla olisi ollut myös upea ruusupuutarha, mutta sekin jäi näkemättä. 

IMG_8670

IMG_8674

IMG_8682

IMG_8685

IMG_8686

IMG_8691

Auringonpaiste helli meitä koko päivän ja taitaa olkapäät vieläkin muistella suoranaisella lämmöllä tuota reissua. Parempi kuitenkin niin, että kohdalle sattui näinkin kaunis päivä. Muistoksi reissusta jäi "kauniit" rusketusrajat paidasta sekä läjä upeita kuvia. Toivottavasti kesä saapuu pian tänne Suomeenkin ja pääsee hieman syventämään rusketusta. 
 1. Oi miten ihania kuvia! Oot niin nätti kans. :) Näitä kuvia kun kattoo nii tullee vaa hirvee matkakuume. ;-)
  Ihna banneri muuten kans!

  VastaaPoista
 2. Ihania matkakuvia! Kyllä tuo paikka on vain niin nätti että aivan pakko lisätä se matkalistalleni. Voi miksi en ole vieläkään voittanut lotossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehottomasti! :) Ranskan Riviera on kaikkine pikkukaupunkeineen näkemisen ja kokemisen arvoinen.

   Poista
 3. Vautsi, tosi upeita kuvia! Matkakuume jatkaa nousuaan täällä :D

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives