Keväinen Habitat


Kävimme kummitätini kanssa vihdoin Habitatissa, jossa olimme sopineet käyvämme jo ennen joulua kun fiilistelimme tämän aarreaitan saapumista Suomeen, Ranskassahan täällä on ravattu jo pitkään ja viime reissullakin siellä tuli käytyä. Ihme kyllä silloin poistuimme sieltä tyhjin käsin Maijaa lukuunottamatta, mutta tällä kertaa löysin jotain pientä kylpyhuoneen sisustukseen. Pesukoneemme sai nimittäin puisen maton päälleen, jottei se olisi niin valkoinen. Kuvia tästä ei vielä valitettavasti ole, sillä öhöm, kylpyhuoneessa vallitsee pienoinen purnukkakaaos tällä hetkellä ja se vaatii toista reissua Ikeaan sekä Habitatiin. Tässä kuitenkin kuvia viimeiseltä vierailulta:

IMG_8876

IMG_8877

IMG_8879

IMG_8880

IMG_8881

IMG_8883

IMG_8884

Kovin paljon uutta Habitatiin ei ollut tullut sitten viime kerran jälkeen, mutta väritykset koriste-esineissä olivat vaihtuneet vaaleampiin. Ulkokalusteet olivat myös saapuneet valikoimaan sekä astiat kevään ja kesän juhliin. Habitatin tuoksukynttilöitä ihastelin tälläkin kertaa, mutta edelleen poistuin liikkeestä ilman niitä. Ehkä kuitenkin sitten 15.6, kun seuraavan kerran sovimme käyvämme täällä.

IMG_8893
Näistä toimistotarvikkeista jäin etäisesti haaveilemaan työpaikalleni, sillä kodissamme on aivan liian tumma värimaailma, jotta nämä sopisivat sinne. Työpaikkani on toki paperiton toimisto, mutta ehkä edes tuon kynäpurkin voisin viedä pöydälleni koristeeksi orkidean viereen. Totesin heti ensimmäisen työpäivän jälkeen, että töissäkin on oltava hyvä flow ja työpöytäkin vaatii hieman sisustusta.

IMG_8895

Sushisetti, tämän hankkiminen on aivan varmaa. Minulla oli kulutettavana yksi Habitatin lahjakortti ja tämä oli toinen vaihtoehto, mikäli vaihtomahdollisuutta ei olisi ollut siinä puisessa matossa, johon päädyin. Olin aika yllättynyt, ettei Habitatilla ole automaattista vaihto- ja palautusoikeutta vaan se onnistuu tietyissä tapauksissa erikseen sopimalla. Kuitenkin, tämän tulen hankkimaan sitten ensi kerralla.

IMG_8896

IMG_8901

IMG_8902

IMG_8904

Tämä maljakko on myös hankintalistalla. Harmi vain, että tulppaanikausi ehti mennä ennenkuin nämä saapuivat tänne, sillä olin näitä jo katsellut sillä silmällä aiemmin. Toivottavasti näitä koeputkimaljakoita on myös parin viikon päästä. Kummitätini kammoksui tätä maljakkoa, sillä se liittyy liian vahvasti hänen työhönsä biokemian parissa. Siellä kun näiden kanssa näprätään päivittäin, joten ymmärtäähän sen, ettei koeputkia enää kotonaan halua nähdä. 

IMG_8907

IMG_8908

IMG_8909

IMG_8912

Keväiset värit näkyivät myös lakanoissa. Aiemmin en ole kukkalakanoille juuri lämmennyt, mutta ehkä pitänee tarkistaa H&M Home, mikäli siellä olisi jotain edullisempia kukkalakanoita. Toisaalta siinä tapauksessa pitäisi ehkä myös opetella sängyn auki petaaminen eli se, kun päiväpeittoa ei ole sängyllä ollenkaan vaan tyynyt ovat vallaneet yli puolet sängystä.

IMG_8916
¨
Siinä oli Habitatin ihanuudet tällä kertaa. Ihanimpia Habitatin valikoimassa ovat ehdottomasti nämä puukalusteet, mutta edelleen kotimme vaatisi täydellisen värimaailman muutoksen ennenkuin näiden hankinta olisi mahdollista. Kaikki kun on tummaa puuta niin nämä eivät yksinkertaisesti sovi. Tänään voisin toteuttaa pienimuotoisen kevätsiivouksen parvekkeella ja pistää uudet kalusteemme esittelykuntoon. Hankin nimittäin pari viikkoa sitten uudet polyrottinkiset kalusteet parvekkeelle, joista olen haaveillut jo vuosia. Nyt vihdoin säät myös sallivat niiden käytön, joten ei kun mars siivoamaan!

Miten te olette valmistautuneet kesän tuloon kotonanne?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives