Lomakuvia: Nizza part.1

Varautukaa, näitä reissupostauksia on tulossa vielä muutama, mutta tässä ensimmäinen kokoelma kuvia järkkäristä. Yhden postauksenhan jo julkaisin, jossa pääsitte kurkkaamaan miten matka sujui. Hieman pidempiä tarinoita on vuorossa aina omissa postauksissaan, sillä muutoin tästäkin postauksesta saataisiin kilometrin mittainen. 

IMG_8645

Perille saavuimme tyttöjen kesken jo sunnuntaiaamuna, ja silloin sää vielä helli meitä. Olimme kuitenkin niin väsyneitä aamuherätyksen jäljiltä, joten koko päivä meni torkkuessa ja nauttiessa vapaa-ajasta ennenkuin kummimme saapuivat asunnolle. Maanantaina kohdalle sattui hieman huonompi päivä ja pääsimme todistamaan taivaan aukeamista kunnolla, mutta nokkelalla suunnittelulla tästäkin päivästä saatiin oivallinen shoppailupäivä.

IMG_8646

IMG_8647

Antibesin keskustassa tuli pyörittyä pieni tovi ja kävimme tutustumassa mm. paikalliseen leivonnaiskauppaan, jossa myytiin tietysti mm. macaronseja.

IMG_8648

IMG_8649

IMG_8650

IMG_8665

IMG_8686

Yhtenä päivänä kävimme kävelemässä Antibesin niemen ympäri, jossa kaikki ottivat hieman tuntumaa aurinkoon. Lopputuloshan oli tietysti enemmän punainen kuin ruskea ja edelleen on hieman tilanne päällä olkapäissä. Ei oltu valmiina moiseen porotukseen vielä pitkän talven jäljiltä. Reissussa tuli käveltyä runsaasti joka päivä ja tämän kierrospäivän jälkeen askelmittarissa oli yli 17000 askelta otettuna. Pohkeet olivat hieman kipeät reissun jäljiltä, mutta ihmekös tuo.

IMG_8766

Monacossakin tuli käytyä lyhyellä tutustumiskäynnillä ja oudoksumassa maailman rikkaimpien elämäntyyliä. Monacon reissu taisi olla meille kaikille tytöille reissun kohokohta ja muutama unelmakin kyseisen paikan suhteen taisi jäädä elämään.

IMG_8796

Nizzan kuuluisalla rantabulevardillakin tuli piipahdettua toisen shoppailureissun puitteissa. Ero paikallisten ja turistien välillä oli huomattava; nimittäin paikalliset saapuivat rannalle farkuissa ja pitkähihaisissa, mutta turistit taasen huomattavasti vähemmissä vaatteissa. Meillekin suotiin yksi rantapäivä, jolloin säilyimme ilman punaista väritystä. Mereen ei sentään uskaltauduttu uimaan, mutta käytiin sentään koittamassa.

Lisää tarinoita on vielä tulossa, mm. kertomus Antibesin niemeltä upeilla maisemakuvilla höystettynä, sekä Monacon vaatimattomuuksista myöskin. Aijai, kyllä se reissukuume vaan kasvoi tämän matkan myötä. Onneksi kutsu kävi jo seuraavalle reissulle ja hieman haaveilen mahdollisesti kesästä 2016, jolloin myös jalkapallon EM-kisat ovat samaan aikaan käynnissä Nizzassa. Vaikka en jalkapallosta välitä niin olisihan se ihan nähtävän arvoinen juttu.

Oletteko te reissanneet Nizzassa? :)
 1. Nizza on kyllä yksi kauneimpia paikkoja, jossa oon käynyt! Oon ollut siellä kaksi kertaa. Se ei oo kaukana, mutta siellä on huomattavasti lämpimämpää kuin täällä Suomessa. Kyllä himottaa käydä vielä kolmannen ja ehkä neljännenkin kerran ♥ Viime reissulla käytiin myös Cannesissa, se on myös kaunis kaupunki :)

  ♥:lla http://sanssu-justthewayyouare.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluan kyllä myös jo takas, sen verran ihana paikka on kyseessä ♥ Koskaan en oo siellä ihan kunnon kesällä käynyt vaan aina keväisin. Toivottavasti ens kesänä pääsee sitten kesäkuussa, kun Nizzassa ois samaan aikaan futiksen EM-kisat :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives