Yhden aikakauden loppu

Eräs ajanjakso on tullut elämässäni päätökseen. Olen tässä pantannut suuria uutisia jo muutaman viikon, ja nyt vihdoin uskaltaudun sen täälläkin kertomaan. Olen suureksi onnekseni saanut oman alan töitä ja uusi työ alkaa huomenna. Irtisanouduin muutama viikko sitten aiemmista työpaikoistani ja tänään karistin viimeisen kerran ässän pölyt jaloistani. 

Aloitin S-Marketissa ollessani 16-vuotias ja tarkalleen tämä päivä oli 4.10.2004. Siitä lähtien olen ollut vähintään osa-aikaisessa työsuhteessa lukion ensimmäiseltä luokalta saakka. Arvokasta työkokemusta kertyi miltei 11 vuotta ja olen työvuosieni aikana saanut tavata vähintään tuhansia ihmisiä ja oppinut lukemattomia uusia taitoja. Ajoistani S-Marketissa jään ehdottomasti kaipaamaan työkavereitani, joiden avulla on selvinnyt niistä hankalistakin päivistä. Työpaikkana S-Market oli aina turvallinen, vaikkakaan aina asiakkaat eivät olleet sieltä mukavammasta päästä. Kokemuksena S-Marketissa työskentely oli todella kasvattavaa hommaa, sillä erilaisten ihmisten kanssa sekä erilaisissa tilanteissa oli vain tultava toimeen. 

Toinen työni Personal Trainerina tuli myöskin päätökseen viime perjantaina, kun sain treenauttaa lempiasiakastani vielä viimeisen kerran. On sanomattakin selvää, että PT:n koulutuksesta tulee jatkossakin olemaan suuri hyöty itselleni, ja vaikka olenkin PT, palkkasin myös pomoni omaksi piiskakseni muutamaksi kerraksi. Vaikka oma liikerepertuaarini onkin iso, on sitä motivaatiota ja uusia ideoita haettava välillä myös muiden päästä. Lisäksi tiedän haastavani itseäni enemmän näin sellaisilla asioilla, joita en muutoin välttämättä kokeilisi. 

Neljä vuotta sitten hain Laurea ammattikorkeakouluun tietojenkäsittelyn koulutusohjelmaan ja koulusta valmistuin viime joulukuussa tavoiteajassa. Työnhaun aloittamista odotin ensin kauhulla, sillä pelkäsin sen olevan loputon hakemusten lähettelysuma, mutta onneksi tämän alan työpaikkoja oli tarjolla runsaasti. Olen myös aivan äärettömän onnekas, että tulin valituksi sellaiseen työhön, jostan tiedän pitäväni aivan mielettömästi. 

Työni tulee olemaan siistiä sisähommaa ja mikä parasta, saan vihdoin toteuttaa taas päivän asuja joka päivä. Työmatkakin lyhenee varttiin ja sekin on ehdotonta plussaa. Suurin muutos tulee olemaan säännöllinen työaika, joka varmasti sekalaiselle iltavuorolaiselle tuottaa aluksi vaikeuksia. Treenirytmin löytäminen vie varmasti myös aikaa, sillä enää en pääse salille keskellä päivää silloin kun muut ovat töissä. 

Joka tapauksessa, tänä yönä ei varmasti nukuta aivan levollisin mielin, sillä huominen jännittää aivan hirveästi! Tätä hetkeä on kuitenkin odotettu todella kauan, joten rohkeasti vain kohti uusia haasteita! :)
 1. Onnea ja menestystä uudesssa työpaikassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ekasta päivästä ainakin selvittiin hengissä! :)

   Poista
 2. Tsemppiä ja onnea uuteen työhön :) Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 3. Ihania matkakuvia! Ja onnea ja iloa uuteen työhösi :)
  t. Nelliina

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives