Shopping tips - Göteborg

Göteborgissa ollessa ylimääräinen aika tuli käytettyä tehokkaasti kolmena päivänä kaupungilla pyörimiseen ja muutamia oikein ihania löytöjä tulikin tehtyä. Lupasin kertoa myös shoppailuvinkkini Göteborgista ja keskitynkin lähinnä sellaisiin liikkeisiin, joihin ei täällä Suomessa törmää. Hennesejä ja Gina Tricoteja oli tosiaan kuin muille jakaa, kuten Tukholmassakin.


Ihanat kadunvarsikukkakaupat ♥

Kadunvarsilla näkyi mitä ihanempia kukkaliikkeitä ympäri Göteborgin ja olikin suuri harmi, ettei näitä saanut vietyä kotiin asti. Minulla on yleensä tapana ostaa tai välillä jopa saada Samilta perjantaikimppu, joten kukkakaupoissa tulee pyörittyä. Heleän vaaleanpunainen ruusukimppu tuo ihanaa piristystä kotiin ♥


Sephora, Kungsgatan 65

Sephoraa ei toistaiseksi Suomesta löydy, mutta aina Sephoraan törmätessäni siellä tulee kyllä käytyä. Etenkin Pariisin reissulla muutama vuosi sitten tämän liikkeen hyllyjä tuli tyhjennettyä oikein urakalla. Narsin huulikiillon olisin voinut täältä ostaa testiin, mutta en niitä valitettavasti täältä löytänyt.



Zara Home, kauppakeskus Kompassen

Zara Homen visiitti olikin ensimmäinen laatuaan ja mikäli matkalaukkuni olisi ollut isompi. täältä olisin tuonut kotiin varmasti paljon enemmän joulukoristeita. Muutoinkin Zara Homen tämänhetkinen valikoima miellytti kovasti silmääni, sillä liikkeessä oli myynnissä erilaisia kultaisia ja ruusukultaisia koriste-esineitä, ihanan pehmeitä lakanoita sekä torkkupeittoja. 




Åhlens, kauppakeskus Nordstan

Nordstanin kauppakeskuksesta löytyi monta ihanaa kauppaa, joskin Åhlens ei ole kauhean erikoinen kauppa Ruotsissa. Åhlens saa kuitenkin suositukset hyvästä meikkiosastostaan ja arvatkaa vain, kuinka paljon ärsytti jättää tuo BaBylips joulukalenteri tuohon kauppaan. Olen aivan varma, etten tule tätä saamaan käsiini enää täällä Suomessa ja pääsin jälleen kerran vain hypistely asteelle. 



Grandma's, Vallgatan 36

Grandma's oli ihana pieni maalaisromanttiseen sisustukseen erikoistunut pikkuliike Göteborgin sivukujilla ja tässä kaksikerroksisessa sisustajan unelmaliikkeessä minäkin rakastuin moneen juttuun. Myynnissä oli niin Lexingtonia kuin ihania joulukoristeitakin ja jälleen teki tiukkaa poistua tyhjin käsin. Mikäli olet Göteborgissa, tätä kauppaa ei voi jättää väliin!



Victorias' Secret, kauppakeskus Nordstan sekä Landvetterin lentokenttä

Victoria's Secretin kauppa ei nykyään ole enää onneksi mikään harvinaisuus, joten sinänsä esittelyn voisi jättää väliin, mutta ei, onhan tämä nyt vaan niin ihana, että pakkohan tästä on puhua. Victoria's Secret löytyy tosiaan niin Göteborgin keskustasta kuin lentokentältäkin, joten tällaisen käsimatkatavaroillakaan matkustavan ei tarvitse poistua tyhjin käsin. 

Ostospostaus tulee vielä myöhemmin, kunhan vain ennätän kuvaamaan ostokset valoisaan aikaan, joka onkin ollut viime aikoina jo melkoinen haaste. Yleensä kun lähtee töihin sekä kun tulee töistä, niin on jo umpipimeää. Juurikin tästä syystä myöskin I love me-messujen ostokset odottavat vielä esittelyään. 

Toivottavasti näistä vinkeistä oli teille hyötyä! :)
  1. Oi oi nyt kyllä iski matkakuume, sillä haluun Sephoraa ostoksille heh :D

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit vaan äkkiä reissun päälle ;) Göteborg ei ole kohteena kovinkaan kallis.

      Poista

Designed by FlexyCreatives