Kroppa kuntoon synnytyksen jälkeen

Raskaus ja synnytys muokkaavat molemmat luonnollisesti vartaloa ja synnytyksestä palautuminen on pitkä prosessi. Muuttunut kehonkuva täytyy hyväksyä ja mahdolliset raskauskilot poltella maltilla pois. Oma kehonkuvani oli hyvä synnytyksen jälkeen, sillä pallomahan jälkeen tämäkin vatsa näyttää oikein hyvältä eikä minulla olekaan mitään syytä hävetä muuttunutta vartaloani. Haluan kuitenkin takaisin vanhoihin mittoihini, joissa olin ennen raskautta jo ihan siitäkin syystä, ettei minun tarvitse laittaa ihan koko vaatekaappia uusiksi.

Vielä toistaiseksi en ole uskaltanut koittaa yhtiäkään vanhoja farkkujani, sillä tiedostan etteivät ne kuitenkaan sopisi jalkaani. Onneksi äitiysfarkut ovat maailman mukavimmat housut ja niitä onkin edelleen hyvä käyttää. Lisäksi ostin Cubuksesta yhdet trikoolegginsit, jotka ovat olleet superhyvät jalassa.
Apuna vatsan kiinteytymiseen olen käyttänyt myös Tukisukat-shopilta saamiani vatsaa tukevia alushousuja, jotka vetävät vatsaa napakasti sisään. Vatsa on luonnollisesti hieman löysä kuukausien pallomahailun jäljiltä, joten pieni hoikennus on paikallaan. Alushousuja kuvaillaan sivuilla näin:

"Vatsaa muotoilevat alushousut. Nämä alushousut nopeuttavat vartalon luonnollista palautumisprosessia synnytyksen jälkeen. Palauttavat ihon joustavuutta ja kiinteyttävät vatsaa ja pakaroita. Housujen muotoilu myös tukee vatsaa ja selkää.

  Alushousuilla on myös hoikentava vaikutus. Ne muotoilevat keskivartaloa ja sopivat siis erinomaisesti tiukkojen vaatteiden alle. Pienentävät vatsaa noin yhdellä koolla.
Valmistettu kokonaan ilman hankaavia saumoja."

Housujen tulee olla napakat ja siitä syystä jouduin ottamaan jopa kaksi kokoa pienemmät housut itselleni, kuin mittojen mukaan olisi tarvinut. Vaikka raskauden jälkeen moni välttelee tiukkoja vaatteita, minusta oli ihana pukea hoikentavat pöksyt jalkaani ja vältellä pussittavaa mahaa. Housut ovat tiukat, mutta eivät kuitenkaan sillä tavoin puristavat, että se ahdistaisi oloa.
Sunnuntaina vietämme Typyn nimiäisiä ja tilasin juhliin uuden mekon Nellyltä. Mekko oli muutoin sopiva, mutta alavatsa oli edelleen hieman hassun näköinen, joten hoikentavat housut pääsevät myös nyt tositoimiin. Onneksi tässä on myös vielä aikaa ottaa kunnon vaunulenkkejä Typyn kanssa!

Postaus toteutettu yhteistyössä Tukisukat-shopin kanssa.
 1. Siis parasta on käyttää muutenkin stretsi farkkuja tai yoga pantseja jotka venyvät ja on mukavat päällä. Vaikka olen vielä nuori ja lapseton kaipaisin kuitenkin osakseni myös korkea vyötäröisiä alushousuja jotka on vähän napakammat tähän tapaan. Onnea rauhalliseen laihdutukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on! Äitiysfarkut on kans oikeesti parhaat farkut, jotka voi jalkaansa laittaa :D Mulla on myös Cubuksen korkeavyötäröiset alushousut just mekkoja varten, suosittelen! :) Kiitos laihdutustsempeistä ♥ Niitä tarvitaan just nyt, kun tuntuu että tulee vaan takapakkia kaikesta huolimatta :'D

   Poista
 2. Mä ostin kans siskon ylppäreitä ajatellen sellaset slimmaavat korkeavyötäröiset lahkeelliset seksin tappajat,että oksat pois! :D Laihistsempit täältäkin! <3

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives