Outletexpo shopping haul

Lapsimessujen kanssa samaan aikaan järjestettiin myös Outletexpo, jossa piipahdimme myös serkkuni Maijan kanssa. Itselläni oli tavoitteena löytää se samainen L'Orealin piste kuin viime syksynäkin ja onnekseni sama piste oli jälleen olemassa näilläkin messuilla. Olin varautunut ostamaan jälleen uusia meikkijuttuja itselleni testiin sekä etenkin heleyttäviä juttuja jo valmiiksi kesää varten. Mitä kaikkea sieltä sitten löytyikään, selviää aivan tuota pikaa.
L'Orealin kasvojenpesuaine on itselleni uusi ja etsinkin itselleni hellävaraista puhdistusainetta. Ainakin Nivean yksi supertuote tuotti vain enemmän vahinkoa, joten toivotaan että tämä oikeasti auttaa pitämään ihoni puhtaana. Garnierin aurinkosuoja taasen on Typylle kesäksi.
L'Orealin poskipunapalettia olen myös himoinnut pitkään ja nyt kun sen edullisesti löysin, lähti se testiin.
Huulirasvoja ei voi koskaan olla liikaa eikö niin :) Maybellinen Baby Lipsejä lähti tälläkin kertaa mukaan hyvä kokoelma, sillä näitä kyllä kuluu ja vähän näitä ehkä keräilenkin. Jouluna jäin ilman tuota keräilypakkausta, mutta onneksi se löytyi nyt huikeaan 3 euron hintaan. Muilla oli hintaa euro.
Cushion-meikkivoiteeseen ihastuin jo viimeksi ja sen ollessa loppumaisillaan, pitihän sitä ostaa lisää. Puuteria en ole aiemmin omistanut ollenkaan, joten tämä lähti ensimmäistä kertaa kokeiluun. Vielä kun tätä muistaisi pitää mukana..
Nämä Highlighterit pääsevät varmasti kovaan käyttöön kesällä, sillä juuri tällaiset kuultoa tuovat tuotteet ovat lemppareitani.

Tässä loppuun vielä kuva nykyisestä Baby Lips-kokoelmastani, josta puuttuu vielä pari huulikiiltoa sekä Balm&Blushit. Etenkin keskimmäisen rivin vasemmanpuoleinen on ollut ehdoton lempparini ja toinen noista onkin kulkenut vaunuissa mukanani. 

Kaikista tuotteista en valitettavasti muista yksittäishintaa, mutta yhteensä nämä maksoivat 62 euroa. Normaalista kaupasta ostettuna nämä olisivat olleet huomattavasti kalliimpia ja sillä hintaa olisivatkin jääneet ostamatta, sillä yleensä en tykkää käyttää rahaa kosmetiikkaan kovin suuria summia ja tämäkin kerta oli todella poikkeuksellinen.

Mitkä näistä oli teidän lemppareita ja onko teillä kokemuksia näistä? :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives