Keskellä hulabaloota

Huhhuh, johan on viikonloppu takana. Sunnuntaina vietimme nimittäin Typyn nimiäisiä ja niiden valmisteluun on kulunut tovi jos toinenkin aikaa. Paljoa ei ole ehtinyt tekemään juhlajuttujen lisäksi, mutta eiköhän nyt ala tahti rauhoittua.
Typyn nimi julkistettiin sunnuntaina ja kerrottakoon teillekin, että olemme valinneet pienen rakkaan tyttäremme nimeksi Eveliina Joanna. Nimiäisjuhlista tulen kertomaan teille vielä myöhemmin, mutta haluan nimen paljastaa ehdottomasti jo tässä vaiheessa.

Sodastream-arvonta päättyi jo viime viikon keskiviikkona, mutta en kerennyt voittajan nimeäkään julkaista ennen tätä päivää. Voittaja on kuitenkin tiedossa ja onni suosi tällä kertaa leevimin@gmail.com-osoitteen haltijaa.

Toivottavasti tosiaan ehdin bloggailemaan jatkossa enemmän, sillä itseäkin välillä harmittaa, kun en aina ehdi päivittämään tänne kaikkia kivoja kuulumisia kaikesta, mitä ollaan ehditty tekemään. Viime aikoina olemme kuitenkin ehtineet metsästää monia Pokemoneja, aloittaneet kotitreenit, käyneet ensimmäistä kertaa lattemammailemassa ihanan Lauran ja Jonatanin kanssa sekä paaaaaaljon muuta. Snapchat päivittyy meillä usein ja meitähän voi seurata siellä nimellä Pinxedful mikäli reaaliaikaisemmat kuulumiset kiinnostavat :)

Nyt kuitenkin menen nukuttamaan meidän pientä, sillä nukkumatti kolkuttelee jo ovella. Kivaa viikkoa!
  1. Pokemonien metsästys on kyl ihan jees ! Nappasin just tässä itselleni 1. genren pokemoneista Lapraksen ja Mr. Mimen :) Oon pelannut niin vähän tätä kyllä, lvl 21.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin sain Lapraksen eilen vihdoin jihuu :D Mulla on nyt päässyt taas kertymään leveliä ja oon "jo" 26.

      Poista

Designed by FlexyCreatives