10x profiilikuvat

Monissa blogeissa on kiertänyt viime aikoina haaste, jossa esitellään vanhoja Facebook-profiilikuvia vuosien varrelta. Itselläni ei ihan vielä ole kymmentä täyttä vuotta Facessa täynnä, mutta tässä kokoelma profiilikuvia vuosien varrelta:
2007: Heh, tämä on näitä legendaarisia kuvia Irc-gallerian ajoilta. Muuten ihan kiva kuva, mutta blurri oli siihen aikaan pop! 2008: Tämä kuva on mun tokista vanhojen tansseista. Halusin tanssia toisen kerran vanhat hyvän kaverini kanssa sekä myös hankkia muhkeamman mekon toiselle kerralle :D 2009: Pikkusiskoni Saran kanssa Hyvinkäällä katsomassa Tahkon ja Jymyn välistä pesismatsia. Tähän aikaan olinkin hieman isommassa kunnossa ennen saliharrastuksen alkua. 2010: Tämä kuva on muistaakseni otettu Kreetalla jos en ihan väärin muista. Kasvoista näkee, että olen päässyt välissä hoikistumaan.
2011: Tämä kuva on otettu paria päivää ennen blogin aloittamista! 2012: Suvi on ottanut tämän kuvan Raahessa perämeren jäillä, kun olimme katsomassa tuulimyllyjä. Jos nähdään tuulimyllyjä jossain päin maailmaa Suvin kanssa, siitä on pakko aina ottaa kuva toiselle! 2014: Vuodelta 2013 ei olekaan yhtäkään profiilikuvaa, mutta tässä uusin jääkuvan jälkeen. Kuva on otettu Malminkartanon jätemäen huipulta parin juoksurundin jälkeen. 
2015: Tämän selfien otin muistaakseni Oulussa sen jälkeen, kun olimme olleet Suvin kanssa katsomassa Kärppien peliä. Harmi, että tuo Guessin kaulakoru ei ole enää käyttökelpoinen :( Se oli ehdoton lempparini ja ensimmäinen joululahja Samilta. 2016: Tässä kuvassa olemme Loten kanssa viettämässä yksikköpäivää Kampin BBQ Housessa. Tällä kerralla jouduin tilaamaan pihvini täysin kypsänä, sillä odotin silloin jo Eveliinaa. 2017: Tämä kuva koristaa faceani tällä hetkellä ja Evekin on päässyt kanssani kuvaan. Kuvassa olemme Saran synttäreillä huhtikuussa.

Profiilikuvani ovat olleet melko selfiepainotteisia ja näkyyhän kasvoilla hieman aikuistumisen merkkejä. Mitään kovin radikaalia tyylinmuutosta välissä ei ole tapahtunut vaikka vähän hiusväri onkin päässyt tummumaan. 

Oletteko tekin tehneet tämän haasteen ja oliko oma tyylinne muuttunut paljon vuosien mittaan? :)
 1. Tosi kiva postausidea tää! Ihanan värinen tuo sun vanhojen mekko♥
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä näyttänyt näin ulkopuolisen silmin ihan itseltäsi jokaisessa vuodessa :) Mulla on melko radikaalit, en ehkä tätä haluakkaan tai uskalla toteuttaa.. FB;seen olen liittynyt vasta 2009.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskallauskalla! Sulla on niin kivan rehellinen tyyli kirjoittaa niin siitä vaan :)

   Poista
 3. Ihana postaus! On aina jännä huomata, miten ihmiset muuttuu vuosien mittaan ja aivan ihana toi sun nykyinen kuva!

  Mää innostuin tästä haasteesta niin paljon, että tein sen myös oman blogin puolelle: http://esmeraldaella.blogspot.fi/2017/05/fb-profiilikuvat-sielta-jostain-tahan.html

  VastaaPoista
 4. toi eka muistan sen! ihana <3

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives