Ensimmäinen äitienpäiväni

Sunnuntaina vietin ensimmäistä äitienpäivääni ja olihan se melkoisen onnellinen päivä. Meillä sattui kuudes vuosipäivä samalle päivälle, joten päivä oli erityisen rakkauden täyteinen.

Aamu alkoi minulla aikaisella herätyksellä, sillä Typy ei halunnut nukkua ja isännällä tuntui myös olevan univelkaa. Selätimme väsymyksen kuitenkin Typyn kanssa vetäytymällä sohvalle imetyksen ja laatuohjelmien eli Temptation Islandin pariin. Aamuiset roskasarjat kuuluu meidän rutiineihin päivittäin. 

Aamuun sisältyi kuitenkin myös hemmottelua ja Sami kävikin ostamassa meille isoon aamupalaan ainekset ja sainkin nauttia hotellitasoisesta aamupalasta ♥ Vaikka minulla onkin FitMama meneillään, pitää ensimmäisestä äitienpäivästä nauttia kunnolla. Typy ja Sami myös hankkivat minulle kukkia jo lauantaina.
Kävimme sunnuntaina viettämässä aikaa myös Samin äidin luona, jossa meitä oli koolla isompikin poppoo. Samin sisarukset olivat myös tulleet viettämään aurinkoista päivää perheineen ja paikalla oli myös muita tuoreita äitejä. Samin siskokin sai lapsen vain 3 viikkoa ennen Typyn syntymää, joten perheessä on hyvin samanikäisiä serkkuja sekä leikkikavereita jo valmiina :)
Äitiys on tuntunut maailman luonnollisimmalta asialta ja olenkin aivan superonnellinen, että saan olla juuri tämän ihanan pienen äiti. Päivääkään en vaihtaisi pois <3 Onneksi edessä on vielä monen monta ihanaa päivää äitiyslomaa ja saan seurata miten pieni kasvaa ja kehittyy joka päivä. Tytön ensimmäinen oma postikin saapui tänään hänen omalla nimellään ja pian saamme sen teillekin paljastaa :)
 1. Toivottavasti mammalomasta saat nauttia :-) Se on hienoa, ettei sinulle ole tullut sitä masennusta mitä monillakin on esiintynyt vaan nautit äitiydestä ja "omistat" sen :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivotaan :) nyt on ainaki kiva viikko tulossa, kun ilmat näyttää hyvältä ja pokemonissa on kiva event :D

   Poista

Designed by FlexyCreatives